Sunday, 19 May 2024

6 razlogov zakaj najeti apartma v Izoli

apartmaji izola

Če ste se znašli na tem članku obstaja zelo velika verjetnost, da razmišljate, da bi vaš naslednji letni dopust preživeli na slovenski obali. Če vas zanima obisk Izole in če vas zanimajo apartmaji Izola, potem nadaljujte z branjem tega članka, saj vam bomo v tem članku zaupali 6 glavnih razlogov, zakaj je pametno najeti apartma v Izoli. Izola je prekrasno mesto in odlična lokacija za preživljanje letnega dopusta, le da tega večina Slovencev še ne ve in se zato vedno v poletnih mesecih odpravljajo raje na Hrvaško obalo, za katero pravijo, da je bistveno lepša – pa je res?

1.) Izola velja za zelo romantično mesto

Apartmaji Izola vam bodo omogočili, da boste svoj dopust preživeli v enem najbolj romantičnih mest v Sloveniji. Izola zagotovo spada v sam vrh, saj je izredno romantična, še vedno ohranja številne arhitekturne lastnosti preteklega časa, kar jo dela zares posebno v primerjavi z ostalimi kraji na slovenski obali.

apartma-v-Izoli

2.) Apartmaji Izola se lahko dobijo po relativno ugodni ceni

Če najemate apartma v Izoli, boste kaj hitro videli, da cene niso nizke, ampak v primerjavi s cenami, ki so postavljene za najem apartmaja na Hrvaški obali so vsekakor bistveno boljše. Če boste svoj dopust preživeli v Izoli v udobnem apartmaju, boste lahko veliko privarčevali že na sami poti, kajti če se odpravljate na Hrvaško, vas bo veliko stala že sama pot do tja. Odvisno je seveda, do kam ste namenjeni, vsekakor pa je Izola večini Slovencev bistveno bolj dostopna.,

 

3.) Izola ima veliko lepih plaž

Moramo priznati, da na slovenski obali ni moč najti plaž, ki bi jih uvrstili v TOP kategorijo, vsekakor pa se lahko najde kar nekaj solidnih plaž, kjer boste lahko uživali med kopanjem v toplem morju in med sončenjem na toplem soncu. Če boste najeli apartma v Izoli, boste lahko uživali na dveh plažah, ki spadata med ene najbolj priljubljenih na slovenski obali. Prva je plaža v Simonovem zalivu, kjer bodo predvsem uživali tisti najmlajši, saj je v Simonovem zalivu voda relativno nizka, kar omogoča številne igre. Naslednja plaža, ki jo boste lahko obiskali v Izoli je Svetilnik, kjer boste lahko maksimalno uživali v toplih poletnih mesecih.

4.) Dobre restavracije s slovensko hrano

Ali imate radi dobro hrano? Le kdo pa je nima, kajne? V kolikor se boste odpravili v Izolo, boste lahko uživali v številnih dobrih restavracijah, kjer bodo tamkajšnji kuharji poskrbeli za pravo kulinarično razvajanje. Izola velja za enega izmed boljših krajev na slovenski obali, kar se kulinarike tiče. Tu boste lahko poizkusili kar nekaj priznanih Slovenskih jedi, ki vas ne bodo pustile ravnodušne.

Dobre-restavracije-s-slovensko-hrano

5.) Številne priložnosti za rekreacijo

Izola ponuja številne možnosti vsem, ki svoj dopust raje preživijo na nekoliko bolj živahen oz. aktiven način. V Izoli boste lahko kolesarili po okoliških krajih, kjer boste imeli priložnost uživati v številnih lepih razgledih. Apartmaji Izola vam bodo tako ponudili izjemno dobro izhodiščno točko za raziskovanje okoliških krajev, bodisi z avtomobilom, kolesom ali pa peš. Izbira je vaša.

6.) Apartmaji Izola odlično izhodišče za obisk ostalih krajev

V kolikor se boste odločili za najem turistične nastanitve, kot je denimo apartma ali pa hotel v Izoli, boste imeli tako odlično izhodiščno točko za obisk okoliških krajev, kot je denimo Piran, ki ga nikakor ne smete izpustiti, v bližini se nahaja tudi mesto Koper, ki se je v zadnjih nekaj letih zares dobro razvilo, prav tako se boste lahko odpravili na Debeli rtič, ki se nahaja le nekaj 10 minut vožnje stran… in še veliko več. Slovenska obala svojim obiskovalcem zares veliko ponuja, zato vas vzpodbujamo, da se odpravite v te čudovite kraje in se naužijete naravnih lepot.