Sunday, 19 May 2024

Artroza – bolečine v kolenu

artroza

Kaj je artroza? Artroza je kar pogosta degenerativna bolezen v sklepih, ta pa lahko pogosto prizadane skoraj vsak sklep v telesu, najpogosteje pa v sklepih kolena, hrbtenice ali sklepa kolka. Prizadane namreč sklepe, ki so najbolj uporabljeni v vsakodnevnem opravljanju dela, torej artroza sklepov, prstov in pa dlani.  več o tem na https://www.smrekovit.si/artroza. Artroza pa ne povzroča samo bolezni na sklepih, namreč pa lahko povzroči tudi vnetje in bolečino v nekaj  že ranjenih sklepih. Temu pa rečemo osteoartitis.

Artroza

Najpogostejša je artroza v kolenu. V veliko državah se ljudje zmotijo da artroza vsebuje tudi vnetje na sklepih, to pa je velika zmota, saj to ni res, saj vnetje sklepov ni vedno prisotno.

Podjetje Smrekovit prodaja naravne kreme, ki so izjemne za zdravljenje obraljenih sklepov, kašlju ali nahodu. Oboleli del vašega telesa si zmasirajte s kremo zjutraj in zvečr vsak dan, bolečina pa bo po le enem tednu hitro minila. Njihovi uporabniki pa so bili zelo zadovoljni, za več povratnih informacij pa si preglejte njihovo spletno stran smrekovit.si

 

Njihova stranka Vojmir je povedal, da je kremo Smrekovit uporabljal zaradi artroze oziroma obrabljenih kolenskih sklepov na hrbtenici, kar pa je zelo hudo. Dele kjer je čutil bolečino je mazal po vseh svojih treningih in to kar 3x na teden, bolečine pa so po treh mescih mazanja kar izginole. Take izkušnje strank so dokaz, da to mazilo res deluje.

Artroza-2

Kakšni pa so znaki artroze? Pogosto je artroza brez kakršnihkoli posebnih simptomov, če ša se neki znaki pojavijo postopoma, se pa le tako slabšajo.

Seveda pa lahko artrozo prepoznamo po nekih določenih znakih kot so naprimer bolečine v kolenu in pa občutljivost sklepov, otekline na otip, zmanjšanja gibljivost. Občutljivost sklepov se lahko poslabša med hojo, občutimo jo pa lahko tudi zvečer pred spancem čutimo, da so naši sklepi utrujeni. Skratka za več informacij o sklepih in njihovih obolenjih, obiščite njihovo spletno stran.