Sunday, 19 May 2024

Kateri fulfillment center v Sloveniji izbrati?

fulfillment center

Vsak lastnik trgovine, ki svoje izdelke pošilja strankam se še kako dobro zaveda, kako težavno je lahko ustrezno skladiščenje zaloge. Fulfillment center pa predstavlja odličen način za reševanje tega problema. Njegova glavna naloga je, da skrbi za ustrezne pogoje shranjevanja izdelkev, ne glede na to, kako zahtevni so le ti za samo skladiščenje, vodenje evidenc in zaloge, pakiranje ter pošiljanje naročenega vašim strankam. Fulfillment center tako dobesedno prevzame vse bistvene naloge skladiščenja, nadzora, komuniciranja z dostavnimi službami in ažurnega razpošiljanja naročenih izdelkov. Tako pa veliko breme pade tudi z vaših pleč – poleg tega, da boste več časa lahko namenili svoji spletni trgovini, boste tudi znatno prihranili. Odločitev za fulfillment storitev je namreč veliko cenejša, kot najem skladišča ter osebja, ki bo izvajal prej opisane naloge. Da seveda o živcih sploh ne govorimo.

fulfillment center

Prednosti, ki jih nudi fulfillment center

Večina ljudi, ki svojim strankam ponujajo takšne in drugačne uporabne in zanimive izdelke, nima ustreznega prostora za skladiščenje in pakiranje naročenih izdelkov iz ponudbe. Ker učinkovita organizacija te vrste dela zahteva kar nekaj znanja in izkušenj, še posebej v primerih, ko gre za velike količine naročenih produktov. Seveda se lahko skladiščenja in razpošiljanja lotite tudi sami, vendar pa se zaradi delovne preobremenjenosti in hitro nastale zmede lahko zgodi, da prevzem paketov s strani dostavne službe stoji, stranke pa postajajo nezadovoljne. To pa je seveda zelo slabo za vaš posel.

Želja po kakovostni storitvi, prihranku časa in denarja ter razbremenitev so navadno tisti glavni razlogi, da se ljudje odločajo za najem fulfillment centra. Eden bolj uspešnih centrov za skladiščenje in pošiljanje paketov na naših tleh pa je tudi Malaja. Gre za fulfillment center, ki poskrbi za zares kakovostno skladiščenje in pakiranje produktov vaše spletne trgovine. Profesionalno zapakirane pakete pa nato tudi hitro in učinkovito razpošljejo do vaših kupcev.

Potrebno se je zavedati, da izkušen fulfillment center s svojim strokovnim pristopom do dela prispeva tudi k vaši boljši delovni učinkovitosti – več rok namreč enostavneje in bolj kakovostno opravi delo. Ko pa združimo znanja z različnih področij pa smo še korak bližje k uspehu.

Razlogi, zakaj izbrati fulfillment center Malaja

Prav vsak ponudnik produktov na spletu se še kako dobro zaveda, da ustrezno skladiščenje in funkcionalno razpošiljanje naročenih paketov zahteva ogromno dela, angažiranosti in pa seveda denarja. Glavni problem, sploh večjih trgovin, je po večini prostorska kapaciteta – enostavno podjetje ali posameznik nimata dovolj ustreznega prostora za skladiščenje in pakiranje. Če pa že imajo prostor, zelo težko zagotovijo kar najbolj optimalne pogoje (temperatura, vlažnost in ostali dejavniki). Poleg tega pa je najem dodatnega osebja kar precejšen finančni zalogaj.

Fulfillment center vam omogoči, da vse breme shranjevanja in razpošiljanja izdelkov prepustite strokovnjakom s tega področja.

Odločitev za pakirni center vas bo razbremenila tudi finančno. Za enako ceno, kot je po rednem ceniku dostavnih služb zagotovljena zgolj dostava izdelkov do vaših strank, boste pri Malaji dobili tudi pakiranje. Na račun minimalnega transporta, ki zajema zgolj nakladanje v dostavni kombi, in skrbnega ravnanja s paketi, pa se bistveno zmanjša tudi možnosti za nastanek poškodb izdelkov.

Hiter in učinkovit proces

Fulfillment center Malaja združuje usposobljeno in zagnano ekipo, ki je odgovcorna za nemoten potek celotnega delovnega procesa. Karakteristike, ki so združene v tem priljubljenem centru so organiziranost, natančnost, skrbnost in ažurnost. Vsak od zaposlenih ima točno določeno nalogo, med seboj pa se povezujejo v celovito in edinstveno ekipo, ki vas ne bo nikoli razočarala.

fulfillment center 1

Da si boste lažje predstavljali, kaj se dogaja z vašimi izdelki, preden jih v roke prevzamejo stranke, vam podrobneje predstavljamo delovni proces fulfillment centra: vaša naloga je, da dostavite izdelke v center, kjer jih bodo skladiščili. Tam se te nato shrani pod ustreznimi pogoji. Nato odgovornim v skladišču vsak dan pošljete seznam naročil – pošiljanje pa se lahko na popolnoma preprost način avtomatizira. Za to poskrbi povezave obveščanja, ki omogoča samodejni prenos naročil. Tako vsi lahko le še dodatno olajšate delo in prihranite čas. Dobljena naročila nato v centru še isti dan spakirajo in pakete oddajo izbranemu dostavljavcu. Neprevzeti paketi se vrnejo nazaj v skladišče, o tem pa ste tudi ustrezno obveščeni.

Tako na domačih kot na tujih tleh

Fulfillment center Malaja pa ne deluje le znotraj meja Slovenije, ampak omogoča pošiljanje izdelkov tudi na trge vseh držav Evropske unije. Glavna prednost Malaja fulfillment centra je torej omogočanje širjenja vašega poslovanja. V kolikor pa so vaše stranke iz Slovenije, Avstrije, Italije ali Hrvaške, lahko paket pričakujejo že naslednji delovni dan – zaposleni se namreč držijo načela Next Day Delivery, ki vašo spletno trgovino prikaže v še lepši luči.

Ko se odločate za najem fulfillment centra bodite pozorni, na kakšen način opravljajo svoje delo. Ali se pri tem individualno posvetijo naročniku in poskušajo najti najbolj optimalno rešitev? So njihove rešitve celostno zasnovane? Ali so vam podrobno opisali, kaj točno se bo dogajalo z vašimi izdelki? Le tisti fulfillment center, ki z vami posluje transparentno si je vreden pridobiti vaše zaupanje. Način, kako so bili izdelki dostavljeni stranki, veliko pove o vas, zato vedno izberite le najboljšega ponudnika, ki bo to delo opravljal za vas.