Tuesday, 25 Jun 2024

Izdelava spletne trgovine izpod rok kvalitetnih in zanesljivih razvijalcev

izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine je kompleksen projekt, ki zahteva veliko znanja in izkušenj izdelovalca spletnih strani in trgovin. Najbolje je, da izberete tako podjetje, ki ima desetletne izkušnje in ima tudi samo konkretne izkušnje s prodajo izdelkov iz lastne spletne trgovine. Zato je izdelava spletne trgovine Gorec ena najboljših izbir na trgu, kar jih je in ga priporočamo.

Podjetje vam naredi spletno trgovino na ključ tako, da že od začetka trgovino optimizira na TOP pozicije v iskalniku Google in drugih iskalnikih. To pa pomeni, da boste vidnejši od konkurence in boste imeli več potencialnih kupcev, kot vaša konkurenca. To je enako, kot super pozicija fizične trgovine nekje na odlični lokaciji v nakupovalnem centru, kjer pride mimo dosti ljudi.

In ne pozabite, če imate na začetku slabo postavljeno spletno trgovino, jo je kasneje izjemno težko popravljati, kot če bi hoteli iz stare hiše narediti novogradnjo. Verjetno se strinjate, da to enostavno ne gre, zato že na začetku izberite kakovostnega izdelovalca za spletno trgovino.

3 razlogi, zakaj je kakovostna izdelava spletne trgovine tako pomembna

 

izdelava spletne trgovine

1. razlog, zakaj je kakovostna izdelava spletne trgovine tako pomembna

Spletna trgovina je vaše trajnostno sredstvo za pasivni prihodek. Če je res dobro narejena, da je ljudem vizualno všeč in da je še preprosta za uporabo, bodo tudi kupili izdelek ali storitev, ki ga iščejo s pomočjo iskalnika in so ga našli v vaši spletni trgovini. Vsebina in grafika morata biti zelo jasni in transparenti za kupca.

2. razlog, zakaj se odločiti za kakovostno spletno trgovino s pomočjo kakovostnega izdelovalca spletnih trgovin, kot je podjetje Gorec d.o.o.

Drugi razlog je tesno povezan s prvim razlogom. Če hočete, da vas kupci najdejo, morate biti na prvih, najbolj vidnih pozicijah v iskalnikih. Ljudje iščejo po ključnih besedah. Najprej je treba ugotoviti, po katerih ključnih besedah ljudje v iskalniku iščejo vaš izdelek ali storitev. Če ste našli ta članek in ga berete, potem ste vpisali ključno besedo oziroma niz besed izdelava spletne trgovine.

Ker sta ta stran in članek optimizirana na storitev, ki vas zanima in se je pojavil med prvimi v iskalniku, ste na njega kliknili, ga prebrali in obiskali spletno stran podenja Gorec. Našli boste obrazec za povpraševanje in stopili v stik s podjetjem, ki se bo takoj odzvalo. Namen je izpolnjen. To bo podjetje storilo tudi za vas.

 3. razlog, ki je ključen, da je izdelava spletne trgovine uspešna

Spletna trgovina je v prihodnosti vaš stalni pasivni prihodek, zato mora gostovati na dobrem in hitrem strežniku z namenom, da se bo spletna trgovina hitro odpirala in reagirala na zahteve vaše stranke. To stranki vlije zaupanje v vaše podjetje, ki je ključno, da vam plača za storitev ali izdelek. Spletna stran mora imeti tudi super domeno (to je naslov vaše spletne trgovine), ki bo ljudem všeč in si jo bodo zapomnili.

Hkrati je domena del SEO optimizacije vaše spletne trgovine, saj vsebuje ključno besedo, po kateri iščejo vaše stranke in vas bodo tudi našle, ker boste na prvih pozicijah v iskalnikih. Vse to vam uredi podjetje za izdelavo spletnih trgovin Gorec d.o.o. na ključ.

Izdelava spletne trgovine na ključ, kaj dobite?

Kakovostna izdelava spletne trgovine na ključ pomeni, da vam bo podjetje Gorec uredilo vse potrebno za uspešno lansiranje spletne trgovine v svetovni splet od začetka do zaključka. Potem se vaše delo šele začne, ko boste dodajali nove produkte in spremljali prodajo. Vendar boste to lahko počeli kjerkoli, tudi na počitnicah, saj bo vaša spletna trgovina avtomatsko prodajala za vas tudi, ko spite.

izdelava spletne trgovine

Da bi bila izdelava spletne trgovine na ključ uspešna, je treba slediti naslednjim korakom, ki jih za vas uredi podjetje Gorec:

  1. Za vas uredi registracijo domene in spletno gostovanje na zanesljivih in zelo hitrih strežnikih.
  2. V vašo spletno trgovino bodo vgradili statistiko, preko katere boste lahko spremljali in analizirali svoje kupce ter prilagajali poslovanje za še boljšo prodajo.
    Uredili vam bodo sistem za zbiranje baze svojih kupcev in za pošiljanje obvestil strankam.
  3. Kakovostna izdelava spletne trgovine tudi pomeni, da bodo vašo spletno trgovino vpisali v storitev v Google Webmaster Tools, ki je izjemno pomembna, da bo vaša trgovina med prvimi zadetki v iskalnikih.
  4. Na koncu vašo spletno trgovino povežejo še s socialnimi omrežji. To bo pripeljalo še več kupcev v vašo trgovino.
  5. Za piko na i pa vas bodo naučili upravljati s spletno trgovino, da boste lahko dodajali in urejali artikle, prodajne akcije, cene ter ostalo, kar bo vašo trgovino naredilo dinamično ter ažurno.

Kaj pa cene, koliko vas bo to stalo?

Kakovostna izdelava spletne trgovine se sliši kot izjemno kompleksno delo, kar tudi je in gotovo menite, da gredo cene v nebo. Vendar to ne drži. Podjetje Gorec je zelo konkurenčno in izdeluje spletne strani pošteno ter po dostopnih cenah. Poleg tega lahko izkoristite vavčer za podjetja, ki vam bo olajšal nakup spletne strani in trgovine na samem začetku, če nimate še razvitega posla.

Ne pozabite pa, da vam bo izdelava spletne trgovine dolgoročno prinesla velik dobiček, če je dobro narejena in bo privlačila vaše kupce, da bodo opravili nakupe pri vas in ne pri konkurenci. To pa danes v poplavi močne konkurence na spletu ni lahko doseči, vendar ima podjetje Gorec dokazljive uspehe na tem področju ter številne zadovoljne stranke.

Če govorimo o konkretnih številkah, stane izdelava spletne trgovine na ključ že samo od 1100 evrov naprej, v enkratnem znesku, za osnovno postavitev spletne trgovine.

Ne boste plačevali nobene dodatne mesečne naročnine, ki na koncu prinese precejšen strošek. Na letni ravni plačujete zgolj najemnino za strežnik in domeno, kar pa je res zanemarljiv strošek, od 30 do 60 evrov letno in se verjetno strinjate, da je taka najemnina dosti cenejša od fizične trgovine.