Tuesday, 25 Jun 2024

Apartmaji v Bohinju za preživljanje popolnega oddiha

Bohinj apartma

Doživite čudovito pravljico, ki je na dosegu roke za vsakogar. Uživanje ob obisku čudovitega Triglavskega narodnega parka in najem apartmaja v Bohinju vam bosta dala novih energij ter čudovitih destinacij, kjer se boste lahko odpočili, zadihali in doživeli preporod.

Bohinj je čudovit del Slovenije, ki je pokrit z neokrnjeno naravo v spremstvu mogočnih gora. Če si želite torej doživeti novih dogodivščin in nabrati nepozabnih izkušenj, vam Bohinj – apartma vas čaka – omogoča ugodno nastanitev s številnimi doživetji v prav vseh letnih časih.

Bohinj apartma

Po gorsko pravljico v Bohinj – apartma je tu za vas

Kadar si zaželite kratkega ali dolgega dopusta v objemu narave, lahko s svojimi najbližjimi obiščete Bohinj apartma, kjer si boste lahko brezskrbno odpočili. Obenem pa imate priložnost izkusiti veliko doživetij, ki jih ta odlični konec Slovenije ponuja. Radi planinarite, kolesarite, se kopate ali vozite s čolnom/supom? Vse to in še več lahko pričakujete v tem prelepem kraju. Bohinj je lepa zelena dolina v osrčju Julijskih Alp in zaradi okoliških planin, gora in jezer nudi številne dopustniške lokacije.

Ko se boste po napornem adrenalinskem dnevu vrnili nazaj, vas bo Bohinj apartma razvajal s svojo odlično hrano ter wellnessom, kjer boste lahko odpočili svoje utrujene in napete mišice.

Kje so locirani?

Bohinj apartma je lociran na zelo lepem kraju, sredi čudovite neokrnjene narave in v bližini Bohinjskega jezera. Nastanitve so dovolj daleč stran od motečih dejavnikov ter mestnega vrveža, a dovolj blizu vseh pomembnih lokacij, ki jih potrebujete za svoj sanjski dopust.

To je izredno priljubljena točka mnogih dopustnikov ter izletnikov, saj nudi številne lepote, prijazne domačine in mnoge dodatne možnosti za sproščeno preživljanje počitnic. Primerni so za prav vse generacije, tako da z izbiro ne boste zgrešili. Prav tako so odlična ideja za obdarovanje, tako da le razmislite, kaj bi lahko ponudili svojim bližnjim ob kakšnem prazniku.

Dopust boste lahko preživeli v prikupnih hiškah, ki so opremljene s čudovito notranjo opremo v alpskem slogu ter kot dodatek tradicije so deli lesa, ki dodajo tisti svoj pečat.

Kaj vse Bohinj apartma nudi?

Zraven tega, da je na čudoviti lokaciji in odlično združuje tradicionalno s sodobnim, imate ob bivanju v njem tudi brezplačno spletno povezavo, TV in mnogo drugega. Želite občutek, kot da ste nastanjeni v luksuzni gorski kočici? Potem je odgovor apartma ob jezeru, ki nudi sprostitev brez mestnega vrveža in direndaja.

Paketi za prav vse okuse

V Bohinj apartma gredo tako tisti, ki niso izbirčni, ter prav tako tisti, ki želijo za svoj dopust le najboljše. Tukaj boste zadovoljeni prav vsi, saj se lahko sami odločate za celovit paket doživetij, kateri bo odlično poskrbel za razvajanje vašega telesa in duha kot za vaše brbončice. Na voljo so številne aktivnosti, s katerimi lahko preživite počitnice aktivno in pestro prav vsak dan.

Izbirate lahko med različni apartmaji, ki nudijo udobje, intimo in domačnost z vsemi potrebnimi pripomočki:

 • A1: družinski 2+2
 • A2: romantičen dupleks za 2 osebi
 • A3: manjši apartma s teraso za 2 osebi
 • A4: družinska velikost s teraso, za 4 osebe
 • A5: 3 spalnice z balkonom, za 6 oseb
 • A6: superior z balkonom za 2 osebi
 • A7: udoben apartma z 1 spalnico ter teraso, v pritličju
 • Chalet zlatorog: hiša zlatorog, primerna za 2+2, s kaminom, savno in številnimi drugimi ugodnostmi
 • Chalet Tisa: romantična brunarica za do 6 oseb.

Na voljo so tudi številne izletniške točke

Bohinj apartma je na lociran na točki, ki predstavlja izhodišče za številne čudovite izlete, na katere lahko greste za več ur ali pa kar za cel dan. Ogledate si lahko tudi okoliške kraje, greste hribolazit ali pa enostavno uživate na jezeru in se nadihate svežega zraka.

Na voljo, zraven prenočišča tudi:

 • kolesarjenje,
 • ribarjenje,
 • izposoja čolna,
 • kopanje,
 • smučanje,
 • razne storitve wellness,
 • razgledne in sprehajalne poti in več.

Zraven lahko prinesete tudi SUP, s katerim boste lahko obiskali še tako skrite kotičke Bohinjskega jezera, opazovali ribe ter enostavno uživali v čudovitem pogledu na gorovje in gozdove. Čudovita doživetja tako lahko užijete v kateremkoli letnem času, saj je zmeraj čudovito.

Vabimo vas, da poskusite doživeti čudovito pokrajino zlatoroga v prav vseh letnih časih.

 • Pozimi na Vogel po smuk, kuhano vino, številne delavnice;
 • spomladi na velikonočne počitnice, poskušanje mnogih kulinaričnih okusov, sprostitvenih doživetij na prostem ter pohajkovanja;
 • poleti, ko je vse zeleno in je prijetno toplo, se lahko tudi kje okopate, uživate ob jezeru, obiščete gorske kotičke, ali se s kolesi peljete na mnoga popotovanja.
 • jeseni bo pa več kot čudovit izlet na blejski otok, kjer vas bodo odsevi čudovitih rjavo zlatih in rdečih listov dreves, naravnost očaral. Pogled na prelepe gore in mogočen grad, pa sta še samo češnja na vrhu tortice.

Biser, ki je skrit v osrčju Triglavskega narodnega parka! Pridite in okusite doživetja, ki jih ponuja Bohinj apartma že v nastanitvi, kaj šele v okoliških doživetjih, ki jih ne zmanjka.

Zagotovite si popolni oddih še danes in zaužite ta neokrnjen biser, katerega si boste zapomnili za zmeraj.