Tuesday, 25 Jun 2024

Kako izbrati ustrezne brezžične slušalke?

brezžične slušalke

Danes je na trgu zelo pestra ponudba različnih slušalk, od naglavnih, čez ušesnih, klasičnih, čepnih do športnih. Ker verjamemo, da želite biti v koraku s časom, si zagotovo želite novih slušalk. V zadnjem obdobju so še posebej v trendu ušesne brezžične slušalke, a kaj ko je ponudba tako pestra, da se je težko odločiti, katere bi izbrali. Prav zato vam svetujemo, da nadaljujete z branjem članka, saj vam v nadaljevanj predstavimo različne ušesne brezžične slušalke, da se boste na koncu lažje odločili, katere si želite in jih potrebujete za vsakodnevno uporabo, da boste izbrali prave in uživali v njihovem zvoku.

brezžične slušalke

Ušesne brezžične slušalke v ponudbi Lorex Centra

  • Ušesne slušalke so primerne za vse, ki radi poslušate glasbo, podkaste, predavanja, meditacije ali jih želite uporabljati med športno vadbo. Ušesne brezžične slušalke so oblikovane za močan zvok in lahko, ergonomsko nošenje, brez motečih žic in žuljenja v ušesu. S tovrstnimi slušalkami ste lahko v gibanju ob spremljavi vrhunskega zvoka, ušesni čepki pa poskrbijo za to, da so slušalke udobne za nošnjo in da so ves čas na svojem mestu. Kar je še pomembno pri tovrstnih slušalkah je to, da so odpne na znoj in različne vremenske vplive. Zmogljivost baterije slušalk je odvisna od načina uporabe, tudi do 6 ur delovanja z enim polnjenjem. Če pa slušalke pozabite pravočasno napolniti, vam bo samo 15 minut hitrega polnjenja omogočilo, da ušesne brezžične slušalke aktivno uporabljate tudi do 3 ure.
  • Naglavne slušalke so naslednja kategorija slušalk, ki jih najdete v Lorex Center. Zasnovane so tako, da odpravljajo hrup iz okolice. Če pa bi vseeno radi spremljali, kaj se dogaja okrog vas, lahko izberete med tremi nastavitvami zmanjševanja hrupa iz okolice. Naglavne brezžične slušalke odlikujejo izjemno udobne blazinice za celodnevno nošenje in ergonomsko oblikovane blazinice, ki se prilegajo tako na vaše uho kot vaši glavi. Slušalke so odporne proti udarcem in bodo brez težav preživele tudi potovanje na konec sveta in nazaj domov.
  • Športne brezžične slušalke so razvite za vse ljubitelje športa, ki radi med vadbo poslušate najljubšo glasbo, saj jih odlikuje realističen zvok ter stabilno in udobno prileganje ušesu. Edinstvena oblika slušalke nežno sede v uho, kar vam omogoča boljšo zvočno izkušnjo in hitro boste pozabili, da imate brezžične slušalke v ušesih.
  • Dodatki za slušalke so prav tako v ponudbi Lorex Centra, kjer pa lahko izberete med raznobarvnimi ušesnimi blazinicami za različne modele slušalk.

brezžične slušalke

Razlogi, zakaj bi sploh izbrali brezžične slušalke?

Pripravili smo vam nekaj razlogov, zakaj je super, da so vaše naslednje slušalke brezžične. Preprosto zato, ker razvoj tehnologije poteka tako hitro, da so slušalke s kabli že kar malo iz mode. Poleg tega se ne boste več izgubljali med kabli, ampak v kakovostnem zvoku in udobju slušalk. Trenutna tehnologija omogoča, da se vam ne bo treba ukvarjati s problemi povezave, saj so gumbi na slušalkah hitro dostopni, da boste lahko preklapljali med Bluetooth napravami, klici in posnetki. Naslednja razloga sta, da so brezžične slušalke trenutno na trgu tudi slušalke za prostoročno telefoniranje in brezžične slušalke z mikrofonom, kar je še posebej praktično za vsakodnevno uporabo. Vse brezžične slušalke so narejene tako, da vas lahko spremljajo na vsakem koraku, na poti v službo, v pisarni, na popoldanskem treningu ali ob spremljanju večernega filma, enostavno jih povežete z izbrano pametno napravo (telefon, tablični računalnik ali prenosni računalnik). Če jih boste uporabljali izven doma vam bodo še posebej všeč, saj so slušalke za prostoročno telefoniranje in brezžične slušalke z mikrofonom zelo priljubljene in hkrati praktične.

Njihova uporaba je enostavna, nošenje pa tako udobno in peresno lahko, da boste hitro pozabili, da jih imate na glavi oz. v ušesih. Večina brezžičnih slušalk ima tudi možnost nevtralizacije hrupa, kaj pa pravzaprav to pomeni? S pomočjo majhnih mikrofonov v slušalkah, ki merijo, primerjajo in ustrezno nevtralizirajo okoliški hrup vam dobre brezžične slušalke omogočajo manj motenj in več užitka pri poslušanju želenega predavanja, sogovornika ali glasbe. Slušalke omogočajo, da lahko izbirate med različnimi načini nevtralizacije, od tihega načina za polno nevtralizacijo, do načina, ki omogoča, da vseeno delno slišite tudi zvok iz okolice. Najnovejše brezžične slušalke omogočajo daljši čas uporabe in lahko z enim polnjenjem prenesejo tudi več kot 24 ur aktivne uporabe, seveda je odvisno od načina in glasnosti uporabe slušalk. S pomočjo USB-C priključka lahko brezžične slušalke, ki jih ponuja podjetje Lorex d.o.o, napolnite v približno dveh urah in pol. Že 15 min hitrega polnjenja pa vam omogoča tudi do 3 ure aktivne uporabe. Po potrebi in želji lahko brezžične slušalke tudi priklopite na avdio kabel in jih tako aktivno uporabljate še dlje. Zdaj se verjetno že zavedate, da potrebujete tudi vi ušesne brezžične slušalke in da sploh ni več vprašanje, zakaj bi jih izbrali, ampak, zakaj jih še nimate. Še več zanimivosti o slušalkah pa najdete tudi na njihovih socialnih omrežjih.

Kako izbrati prave slušalke za vas, pa naj gre za brezžične slušalke z mikrofonom oz. slušalke za prostoročno telefoniranje?

V primeru, da ne veste, kakšne brezžične slušalke bi izbrali zase ali za nekoga drugega, je pomembno, da poiščete odgovore na naslednja vprašanja. Kaj boste počeli s slušalkami, jih boste uporabljali med športno aktivnostjo, ali za poslušanje glasbe v udobju domačega naslonjača. Naslednje vprašanje na katerega potrebujete odgovor je, kako pogosto jih boste uporabljali? Bodo izbrane slušalke v uporabi vsak dan več ur, ali samo, ko vam bo dolgčas in boste malo poslušali glasbo? Vprašajte se tudi, ali naj imajo izbrane slušalke funkcijo zmanjševanja hrupa iz okolice? To je še posebej pomembno, če jih uporabljate v pisarni za odgovarjanje na klice ali med spletnim pogovorom, da vas sodelavci, ki se pogovarjajo v vaši bližini, ne motijo. Ko imate enkrat odgovore na vsa zastavljena vprašanja, boste dobili tudi odgovor, katere slušalke izbrati. Če pa še vedno ne veste, kater model brezžičnih slušalk bi bil najboljša izbira za vas, potem pa vam svetujemo, da kontaktirate podjetje Lorex d.o.o, kjer vam bodo z veseljem svetovali, katere ušesne brezžične slušalke izbrati.

brezžične slušalke

Izbira, nakup in uporaba želenih slušalk

Potem, ko ste odgovorili na vprašanja in izbrali primerne slušalke zase, ali so vam v podjetju Lorex d.o.o. svetovali, katere izbrati, je naslednji korak – nakup le teh. Se sprašujete, kje jih lahko kupite? Enostavno na spletni strani lorexcenter.si ali v salonu Lorex Center (Cesta v Kleče 9, v Ljubljani). V salonu boste lahko slušalke tudi preizkusili in se še v praksi prepričali, da so res prava izbira za vas. Če se odločite pa za spletni nakup, pa v njihovi spletni ponudbi poiščete želene brezžične slušalke, slušalke za prostoročno telefoniranje, brezžične slušalke z mikrofonom, športne slušalke ali naglavne slušalke in jih izberete ter dodate v košarico želeno količino. Potem sledi vpis vseh potrebnih osebnih podatkov, da bodo v spletni trgovini vedeli, kam naj pošljejo izbrane slušalke. Naj omenimo, da je brezplačna poštnina pri vsakem nakupu nad 50 €. Opravite plačilo in v nekaj dneh bodo izbrane slušalke na vašem naslovu.

Po nakupu vam jih dostavna služba dostavi na vaš izbrani naslov k vam ali k obdarovancu, če želite koga obdariti. No potem pa se začne tisti najboljši del vsakega nakupa brezžičnih slušalk – uporaba. Pred prvo uporabo vam polagamo na srce, da si vzamete čas in temeljito preberete navodila za uporabo izbranih slušalk. Se sprašujete, zakaj? Ker boste z upoštevanjem navodil zares lahko v popolnosti izkusili uporabnost slušalk in njihovo tehnološko kakovost. Sicer sploh ne boste vedeli za vse funkcije, ki jih omogočajo, ali pa boste pomotoma izklopili katero od pomembnih funkcij, ki ste si jih želeli uporabljati. Zato preberite navodila in jih upoštevajte, saj vam zagotavljamo, da boste zagotovo zadovoljni z izbranimi slušalkami. Za konec vam želimo, da vas iz dneva v dan navdušujejo in vam lepšajo dneve med športnimi aktivnostmi, v pisarni, ko boste sprejemali klice ali se pogovarjali preko spleta, poslušali glasbo, predavanja ali priljubljeni podkest med popoldanskim kuhanjem ali pa ob sproščujoči meditaciji. Naj vam ušesne brezžične slušalke služijo v najboljši možni meri, vi pa uživate v njihovi uporabi in funkcijah, ki so vam na voljo.