Tuesday, 16 Apr 2024

Catering – odlična rešitev za zabave

catering

Najbrž ste že kdaj organizirali zabavo ali pa šli na zabavo, kjer je gostitelj skrbel za hrano in ves čas hodil okrog in goste spraševal , če je vse v redu. Priprava hrane za zabavo je zelo naporna in vzame veliko časa, hkrati pa je težko pripravljati hrano za različne želje gostov. Veliko dela, časa in skrbi vam v tem primeru lahko prihrani catering.

Catering

Catering je v bistvu storitev, kjer ponudnik nudi hrano in pijačo na željeni lokaciji, lahko je to v najetem prostoru, pri vas doma, v različnih hotelih, lokalih ali pa na organiziranih poslovnih dogodkih, koncertih in celo delovnih mestih. Obstaja več vrst storitve hrane na željeni lokaciji, od mobilnega cateringa, ki je vedno bolj priljubljen, to so prikolice s ponudbo hrane in pijače,  do cateringa na dogodkih, ki je tudi najpogostejši. Pogosto se lahko s storitvijo srečamo tudi pri organiziranju poroke, rojstnodnevnih zabav in piknikih. Ljudje si storitev strežbe hrane na zabavah in dogodkih izberejo predvsem zato, ker se tako lahko lažje osredotočijo na ostale stvari, ki se tičejo organizacije, prav tako pa se lahko med zabavo ali dogodkom sprostijo. Catering ponuja različne vrste hrane, za zabave so najbolj priljubljeni obloženi kruhki, kanapeji, solate, narezki, zadnje čase pa so zelo priljubljeni tudi mini burgerji. Odlično ponudbo cateringa si lahko pogledate na spletni strani podjetja Pipo d.o.o..

Catering-2

Podjetje Pipo d.o.o. pa v sklopu storitve catering ne ponuja zgolj hladnih jedi kot so obloženi kruhki in kanapeji, ampak tudi topli meni. Skoraj gotovo se bo ponudnik vedno prilagodil željam stranke glede same ponudbe, od pijače, ki jo ravno tako strežejo, do sladic in ponudbe sadja in prigrizkov. Seveda se lahko s podjetjem, s katerim se dogovarjate za ponudbo hrane, dogovorite tudi o ponudbi različnih sladic in v bistvu celotne postrežbe hrane in pijače, kar vam zagotavlja, da boste s ponudbo zadovoljni. Seveda priskrbijo tudi krožnike, pribor in kozarce, zato vam bo to še bolj olajšalo delo s pripravo in tudi pospravljanjem. Prav tako sta obširni ponudba sadja in prigrizkov in na vaši zabavi bo tako ponudba hrane primerna za vsak okus in želje, poskrbljeno je tudi za različne vrste hrane, ki je primerna za vegetarijance in vegane. To je tudi najbolj pogost razlog, da se za storitev, kot je catering, odloča vedno več ljudi, hkrati pa si s tem prihranijo skrbi, čas, ki bi ga porabili za kuhanje, saj nismo vsi profesionalni kuharji in pa tudi nam dalo več časa za druženje z gosti in bomo od zabave, ki jo organiziramo odnesli veliko več, kot le utrujenost in pospravljanje.