Tuesday, 25 Jun 2024

Life coach: spremenite življenje sebi in drugim

life coach

Če ste pri sebi začutili, da bi s svojim znanjem želeli kar najbolj pomagati sebi in drugim, vam svetujemo, da postanete certificiran life coach z vrhunskim znanjem. Tekom tečaja za life coach boste pridobili najrazličnejše znanje in kompetence, s pomočjo katerih boste pomagali drugim, da uspejo tako na osebnem kot tudi poslovnem področju. Eden izmed poglobljenih tečajev je tudi business coach, ki je specifično namenjen predvsem doseganju ciljev na poslovnem področju.

Tečaja za coacha se udeležujejo tako posamezniki, ki si s pridobljenim znanjem in tehnikami želijo pri svojem delu pomagati drugim, kot vsi tisti, ki znanje NLP-ja in coachinga nato uporabljajo za doseganje boljših rezultatov na osebnem in kariernem področju. Naučene tehnike lahko namreč učinkovito izkoristite pri prodaji, vzgoji otrok, komunikaciji s partnerjem in sodelavci. Ljudje pa jih uporabljajo tudi pri odpravi blokad in strahov na praktično vseh področjih.

life coach

Kaj boste spoznali na tečaju life coach?

Za tečaj life coach se je smiselno odločiti, če ste pri sebi zaslišali glas ali poklicanost, da začnete pomagati sebi in drugim, vendar pa še ne veste čisto kako bi to naredili. Tečaj je primeren tudi za vse tiste, ki si želite korenite spremembe v svojem osebnem ali kariernem življenju, bi radi začeli znova in končno zaživeli svoje sanjsko življenje.

Tekom izobraževanje se boste naučili:

  • konceptov, ki jih uporabljajo uspešni in že uveljavljeni coachi,
  • tehnik in pristopov, s katerimi boste lahko celovito pristopili na pomoč vašim klientom, strankam in delovnim timom. Tečaj je še posebej priporočljiv za vse vodje in tiste ki pri svojem delu vodite večje skupine ljudi,
  • katera orodja je smiselno uporabljati v določenih situacijah. Tehnike boste lahko nemudoma začeli uporabljati v praksi, saj je učenje zasnovano prav na delu s praktičnimi primeri,
  • kakšna vprašanja postavljati oziroma ne postavljati, da boste navdihnili svoje sogovornike,
  • že tekom učenja boste lahko naredili strateški načrt za izboljšanje svojega poslovnega ali privatnega življenja, poleg tega pa dobili vso potrebno pomoč in podporo s strani strokovnjakov.

life coach

Sprememba ste vi!

Najpomembnejše dejstvo, ki se ga boste naučili tekom tečaja za life coach je, da ste prav vi odgovorni zase in potek svojega življenja. S tem da pri sebi sprejmete določene cilje in aktivno pristopite k reševanju zastavljenih ovir na poti do uspeha, je tisto kar zares šteje. Usposabljanje za life coacha pa vam bo podal zlata vredno znanje, s pomočjo katerega boste zastavljeno bistveno prej in še uspešneje dosegli. Čas je, da uspeh vzamete v svoje roke in se poslužite tehnik, ki jih uporabljajo najboljši life coachi na svetu.