Tuesday, 25 Jun 2024

S pomočjo LPG naravne metode do mladostne in napete kože

lpg

Ste opazili prve znake staranja in bi jih radi odpravili, potem se odločite za LPG naravno metodo, ki pomladi kožo in odstrani gube. Dejstvo je, da si vsak želi zdravo, napeto in sijočo kožo, še posebej na obrazu. Po približno 25. letu starosti, kožne celice upočasnijo produkcijo tako elastina in kolagena. Zato lahko s časoma na obrazu, vratu in tudi dekolteju opazimo prve znake staranja, od drobnih linij, razširjenih por do globjih gub.

Pomembno je vedeti, da zdrav način življenja močno vpliva na ohranjanje mladostnega videza kože. Za zdrav in mladosten videz kože lahko največ naredite z rednim uživanjem uravnotežene prehrane, aktivnim načinom življenja, redno in ustrezno nego, pa tudi z vlaženjem in uporabo krem z UV zaščito čez vse leto. A pozor staranje kože je neizbežno, za vse nas. Tehnologija z leta v leto napreduje, zato nam je zdaj že na voljo tudi 100 % naravna metoda LPG, ki preprečuje in upočasnjuje procese staranja kože na obrazu, vratu pa tudi na dekolteju. Učinkuje na način, da stimulira kožna tkiva na nivoju celic, tako na naraven način spodbuja čvrstost kože, hkrati pa zgladi že znake staranja, kot so drobne linije ter gube. Če se odločite za LPG metodo, boste na naraven način poskrbeli, da bo vaša koža sijoča in mladostnega videza brez kirurških posegov ali injekcij.

lpg

Glava naprave LPG Endermolift nežno oprime določeno področje kožnega tkiva in jo po principu mehanske stimulacije obdeluje na naraven način, le na površini kože, kjer so fibroplasti, ki so odgovorni predvsem za proizvodnjo kolagena in elastina, zaradi obeh je koža čvrsta in elastična. Aparatura pošilja signale globoko v celice in s tem aktivira aktivno proizvodnjo kolagena in elastina ali pa izločanje maščob iz adipocitov. S pomočjo LPG metode lahko obdelujemo različna področja kože na obrazu; nagubano, brazgotinasto, edematozno, fibrozno, krhko in nežno tkivo, glede na potrebo uporabe.

Potek LPG tretmaja v salonu Zapletina
• Najprej se postavi diagnoza stanja in določi cilje
Po predhodnem naročilu na dogovorjen dan in uro obiščete salon in opravijo temeljit pogovor in pregled stanja vaše kože. Sledi analiza stanja, določitev ciljev in program same terapije.
Izvajanje LPG terapije
Usposobljena terapevtka izbere primerne nastavke glede na potek tretmajev in začne terapijo. Terapija traja od približno 15 minut do ure in pol, odvisno od stanja kože in zastavljenih začetnih ciljev. Terapevtka vam bo najprej očistila kožo  s posebno tekočino za čiščenje in tonificira obraz, šele potem bo z aparatom opravila predvideno terapijo. Konča pa vedno  s kolagensko masko ali zaščitno kremo.

LPG-naravne-metode-do-mladostne-in-napete-koze
Spremljanje rezultatov
Med programom LPG se analizira stanje po vnaprej določenih intervalih, saj le tako lahko sproti vidite napredek in rezultate, ki ste si jih zadali na začetku terapije. Za najboljše možne rezultate je potrebnih več zaporednih terapij, glede na probleme s kožo in zastavljene cilje. Dosežene rezultate je priporočljivo vzdrževati tudi po koncu sklopa terapij.

Na katerih področjih telesa je LPG učinkovit?
Lahko rečemo, da na kateremkoli predelu obraza, tudi na najbolj občutljivem predelu okrog oči, saj velikosti masažnih glav omogočajo prilagoditve in natančne nastavitve.

Dokazano delovanje LPG metode
Rezultati s pomočjo LPG  metodO so bili predstavljeni v več kot 3000 kliničnih in znanstvenih študijah po vsem svetu, rezultati so vidni in dolgotrajni. Kje vse so vidni? Poveča se proces tvorbe endogene hialuronske kisline, kolagena in elastina, zapolnijo se tudi linije in gube, zmanjša se zabuhlost podočnjakov in zmanjša se tudi podbradek.

LPG je namenjen vsem ženskam in moškim, ki si želijo 100 % naravne, neagresivne metode v boju proti staranju, pri zmanjševanju videza linij in gub, utrujenosti in izčrpanosti (predvsem pri temnih in zabuhlih podočnjakih), ohlapne kože na obrazu, vratu in dekolteju ter pri zmanjševanju podbradka.