Tuesday, 16 Apr 2024

Najem avtodoma Carthago po izjemno dostopni ceni

Najem avtodoma

Prestižno potovanje v udobnem avtodomu in v objemu narave, sta odlična dejavnika za oddih, ki vam bosta napolnila dušo in baterije za nadaljevanje življenjskih dosežkov. Najem avtodoma Carthago vam bo odprl možnosti za odlične avanture po svetu, ki vam bodo za zmeraj ostale v spominu.

Kar je pa najboljše pri najemu avtodoma, pa je svoboda, ki jo lahko izkusite v ekskluzivnih avtodomih, o katerih govorijo že številne zadovoljne stranke. Pri podjetju Carthago vam hitro in enostavno uredijo rezervacijo ter prevzem vozila ob zahtevanem času.

Najem avtodoma

Prednosti za najem avtodoma Carthago

Kadar si zaželite avanture, ki vas bo popeljala po Sloveniji ali tujini, to lahko brez oklevanja storite tako, da najamete luksuzen avtodom, ki vam zraven konkurenčnih cen, ponuja tudi številne druge ugodnosti. Če ste pustolovci, zraven vzemite tudi kolesa ali supe in si ogledate skoraj nedostopne kotičke, na katerih boste izredno uživali.

Kaj pridobite z najemom avtodoma?

  1. Nepozabne počitnice, ki se vam bodo vtisnile v spomin;
  2. Zanesljivega in povrhu še luksuznega partnerja na cesti;
  3. Kakovosten čas s svojo družino/ partnerjem;
  4. Popolna svoboda gibanja in spanje na najlepših odmaknjenih kotičkih;
  5. Oddih v neokrnjeni naravi, brez digitalnih tehnologij in drugih ljudi;
  6. Visoka stopnja udobja bivanja;
  7. Prostornost za shranjevanje raznih potrebščin;
  8. Prostorna shramba za oblačila, čevlje in vašo najljubšo hrano;
  9. Ena od prednosti, da lahko imate v najemu vrhunski avtodom, je, da ga bolje spoznate, preizkusite funkcionalnosti, ki jih ponuja ter se prepričate, ali je v prihodnosti morda primeren za morebiten nakup.

Najem avtodoma vam ponuja kar 2 tipa vozil, med katerimi lahko izbirate

  • Carthago in Robeta Mobil.

Vozila so zmeraj v brezhibnem stanju in so pripravljena, da vam med potovanjem nudijo popolno udobje. Avtodomi so moderno opremljeni in vsebujejo nastavljive sedeže, mreže proti insektom in žuželkam, tempomat, kamera za pomoč pri parkiranju, razni senzorji, ki vas opozarjajo na morebitno nevarnost bližine objektov, prostorno opremljeno kuhinjo in dnevni prostor za druženje.

Če ste sami oz. v paru, vam priporočamo najem manjšega avtodoma oz. kamperja, ki omogoča zadovoljivo velike prostore in samo velikost vozila, ki ustreza paru. Z njim se lahko brez težav vključite v kampe ali pa se »uraborite« kje v divjini, na samem, kjer boste veliko bolj svobodni.

Kaj je vključeno v ceno najema?

Na ceno najema vpliva kar nekaj dejavnikov, vendar se pri podjetju Carthago trudijo, da bi za odlično ceno dobili kar največ. Cena je tako odvisna od sezone ter število nočitev – več nočitev kot bivate, večjega popusta boste deležni. V ceno so vključeni tudi vsi potrošni materiali: WC papir, plinska jeklenka, vrečke za smeti, čistila, aktivne bakterije za WC, električni priključki in podaljški, vsa posoda za kuhinjo ter miza s štirimi stoli, posteljnina in brisače.

Za najem avtodoma Carthago C- Compactline ali C – Tourer, lahko svoje počitnice uživate že od 110 € – 199 €. To je cena, v katero je že vključen davek in velja za eno nočitev. Linija avtodomov Carthago je odlična za 4 osebe, saj nudi udobje za prav vsakega člana.

Za najem avtodoma Robeta Mobil, ki je odličen za pare ali mlade družine, se cene najema gibljejo od 80 € v nizki sezoni in vse tja do 120 € v visoki sezoni.

Katera sezona je za najem avtodoma najbolj povpraševana?

Najem avtodoma je najbolj povpraševan v terminu od novembra, zimskih ter prvomajskih počitnic. Nekateri termini so sicer v glavni sezoni oz. v sezoni, kjer je cena tudi do 30 % višja. Če bi se želeli izogniti višjim cenam in nekaj prihraniti, vam svetujemo, da izberete nizki termin oz. mesece, kjer je cena nižja.

Želite najeti avtodom za svoje počitnice?

Z veseljem pošljite povpraševanje in izrazite svoje želje ob najemu. Strokovnjaki vam bodo v najkrajšem možnem času odgovorili in vas povabili na »razgovor«, kjer boste skupaj izpolnili pogodbo za najem. Predstavljene vam bodo tudi vse možnosti in pred odhodom vam bo strokovno osebje predstavilo avtodom in vam podalo koristne nasvete, ki se jih je treba v času najema držati.

Če poznate tudi prijatelje, ki so navdušeni nad kampiranjem z avtodomom, imajo pri podjetju Carthago odlično priložnost tudi za to. In sicer jim lahko podarite darilni bon, s katerim imajo možnost preizkusiti najem avtodoma in uživati v raziskovanju skritih kotičkov Slovenije ali tujine. Zadovoljstvo zagotovljeno!

Bi želeli svoje naslednje počitnice preživeti v skritem kotičku prelepe narave? Potem vam predlagamo najem avtodoma Carthago, ki bo poskrbel za kar se da udobno in prijetno bivanje, z vso potrebno opremo za varnost. Če bi potrebovali več informacij za najem ali bi si želeli v živo ogledati avtodome, jih lahko z veseljem kontaktirate in se dogovorite za ogled in dobro ponudbo za najem, s katero boste vsi zadovoljni.