Tuesday, 25 Jun 2024

Najemite sodobno vozilo po konkurenčnih cenah

Rent a car Slovenija

Podjetje, katerega dejavnost je najem avtomobila, ponuja široko ponudbo osebnih in kombiniranih vozil po najboljšem razmerju med kakovostjo in cenami ter zagotavlja 24/7 pomoč na cesti. Njihova prilagodljiva ponudba omogoča izbiro kraja in časa vračila vozila, možnost potovanj v tujino, podaljšanje trajanja storitve in izbiro med različnimi modeli in znamkami vozil. Ne glede na namen potovanja boste, ko iščete rent a car Slovenija, našli primerno vozilo, saj imajo najnovejše modele različnih velikostnih razredov vozil. Podjetje ponuja sodobna vozila. Za rent a car Slovenija cena je konkurenčna, pogoji so odlični, izbira vozil pa je velika in se prilagaja vašim željam. Vsa vozila redno servisirajo, najstarejša pa so stara le eno leto. Razpolagajo z več modeli različnih znamk, ki so primerni za posameznike in družine.

Rent a car Slovenija
S prijazno in odzivno ekipo ne boste nikoli sami na cesti.

Prilagodljiva izposoja vozil za udobno in varno potovanje

Rent a car Slovenija ima na voljo osebna vozila, enoprostorce in karavane, tako da lahko na počitnice vzamete vse, kar potrebujete. Podjetje nudi prilagodljiv najem avtomobila, kjer lahko stranke izberejo najboljše pogoje, ki ustrezajo njihovim potrebam in željam. Vaša udobnost in dobro počutje med vožnjo sta jim najpomembnejša. Pri njih lahko brezskrbno najamete vozilo, saj je postopek izposoje preprost in pregleden. Vozila so dobro zavarovana in če imate težave, vam zagotavljajo 24-urno pomoč na cesti in nadomestno vozilo. S prijazno in odzivno ekipo ne boste nikoli sami na cesti. Izposoja vključuje osnovno zavarovanje, z doplačilom pa lahko zavarovanje krije tudi večje poškodbe na vozilu. Celoten vozni park ustreza visokim standardom varnosti.

Dostop do raznolikega nabora vozil

Najem avtomobila poteka tako, da izberete eno od skupin vozil. Iz te skupine pa vam dodelijo vozilo iz nabora v njihovi poslovalnici. Če želite točno določen model vozila, se bodo potrudili, da vam uresničijo željo, vendar to včasih ni mogoče. Njihovi strokovnjaki so vedno pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja, in če se odločite za rent a car Slovenija, ki traja več kot en dan, ga bodo vozilo brezplačno pripeljali na območju do 20 km od njihove poslovalnice. Izbor točno določenega modela ni vedno mogoč zaradi spreminjajočega se števila vozil v ponudbi. Če vozilo vračate izven delovnega časa poslovalnice, vam storitev vračila zaračunajo dodatno po veljavnem ceniku.

Brezskrbno raziskovanje sveta s kakovostno storitvijo

Najem avtomobila je mogoč tudi za potovanje v tujino, pri čemer vas prosijo, da pred odhodom v tujino obvestite poslovalnico in pridobite pisno dovoljenje. Za vožnjo v tujino je potrebno doplačilo. Če boste v tujini prenočili, morate vozilo pustiti v hotelski garaži ali drugem varovanem prostoru. Za izposojo pri njih morate izpolnjevati dva osnovna pogoja: morate biti star vsaj 21 let in imeti najmanj dve leti vozniških izkušenj. Prav tako morate predložiti kreditno kartico in osebni dokument. Rent a car Slovenija je zanesljiv ponudnik izposoje vozil s 24-urno asistenco na cesti. Zagotavljajo najboljše razmerje med kakovostjo storitve in ceno za najem avtomobila. Na voljo imajo več kot 100 osebnih in kombiniranih vozil ter ponujajo dolgoročni izposojo in kombi prevoze.

Najem avtomobila je mogoč tudi za potovanje v tujino, pri čemer vas prosijo, da pred odhodom v tujino obvestite poslovalnico in pridobite pisno dovoljenje.

Izberite svoje idealno vozilo

Rent a car Slovenija omogoča ugodno potovanje brez skritih stroškov ali doplačil, saj je slovenska vinjeta že vključena v ceno. Možnosti plačila so prilagodljive, saj lahko kupnino poravnate takoj ali na koncu potovanja. Za vašo popolno zanesljivost in varnost v primeru okvare ali nesreče ponujajo 24-urno asistenco na cesti. Njihova prijazna ekipa je na voljo na brezplačni telefonski številki in po potrebi vam dostavi vozilo ali ga prevzame na dogovorjeni lokaciji. Najem avtomobila pri tem podjetju omogoča potovanje brez skrbi in imate zanesljivo podporo na poti. Na voljo so vozila za vsako potrebo in okus. Vsa njihova vozila so nova in delno tudi z električnim motorjem. Izberete lahko med več kot enajstimi vrstami vozil, kot so mestni avtomobili, večji enoprostorci, limuzine in SUV-ji.

Izposoja vozil po meri vaših potreb

Sami lahko izberete vozilo, ki vam najbolj ustreza, ali pa jim zaupate podrobnosti vašega potovanja, vključno z namenom potovanja, in izkušeni strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati najbolj primerno vozilo. Rent a car Slovenija cena je primerna glede na kakovost in zaradi zanesljivosti so med najboljšimi ponudniki. Zagotovo imajo vozilo, ki bo ustrezalo vašim potrebam in željam. Lahko se prepustite brezskrbni vožnji, saj so vsa vozila stara največ eno leto. Redno servisirajo vsa vozila in jih po vsakem vračilu skrbno očistijo, tako da so vedno pripravljena na nadaljnjo uporabo. Vozila so opremljena z bogato opremo, kar omogoča udobno vožnjo. Najem avtomobila poteka tako, da lahko izbirate med različnimi blagovnimi znamkami z avtomatskim ali ročnim menjalnikom.

Prilagodljive cene, profesionalnost in popolna odzivnost za brezskrbno vožnjo

Podjetje ponuja zanesljive in poštene cene za njihove storitve. Pri svojem delu so vedno profesionalni in fleksibilni, s ciljem zagotoviti odlično storitev za stranke. Izposojo prilagajajo vašim potrebam in željam ter zagotavljajo popolno odzivnost v primeru težav na cesti. Pri njih je zavarovanje vozil temeljito in pregledno. V primeru, da imate dodatne zahteve glede dostave vozila na določeno mesto, so vedno fleksibilni. Njihov cilj je, da vam zagotovijo najboljšo storitev.