Tuesday, 16 Apr 2024

Najboljše robotske kosilnice z vse vrte

Dan danes si lahko pri hišnih opravilih pomagamo z raznimi pripomočki. Eden najboljših pripomočkov zadnje čase so robotske kosilnice, katere opravljajo domača opravila čisto enostavno. Kam smo prišli že s to tehnologijo kaj ne? Vsako leto dobimo na trg nekaj novega robotskega, oziroma električnega, čez nekaj časa bomo mogoče imeli že robote, ki bodo za nas kuhali, pospravljali in nas vozili okoli po opravkih. Zelo dobra robotska kosilnica vas čaka že v večjih prodajalnah, tako kot je na primer podjetje ŽKG, kjer vam nudijo zelo ugodne storitve.

robotske kosilnice

Kaj je potrebno vedeti za nakup robotske kosilnice?

Ko nakupujemo robotske kosilnice moramo vedeti kolikšno zmogljivost pričakujemo od nje. Veliko ljudi misli, da, ker so robotske nimajo nobenega glasu in so zelo tihe, vendar to ni res. Se pa v glasnosti razlikujejo od navadnih in so malce tišje, le toliko, da hrupa ne slišimo v stanovanje in ne motimo sosedov. Preden se odločimo za nakup moramo tudi vedeti, koliko površine imamo za košenje, vendar se te znajdejo na vseh površinah, tudi na tistih, ki so malo hribčka, ker imajo naklona do 45 procentov. Da se ne prevrnejo jim omogočajo zadnja kolesa veliko stabilnosti na neenakomernem terenu.

Veliko se jih boji kupiti robotske kosilnice, saj se bojijo, da bi te škodovale njihovim hišnim ljubljenčkom ali otrokom. Vendar naj vam povemo, da ob kakšnem koli naletu na oviro se robotske kosilnice avtomatsko usmerijo v drugo stran ali pa ugasnejo, če so v nerešljivi situaciji. Poleg tega, nam robotske kosilnice ponujajo še dizajn na našem vrtu. V njihovem sistemu lahko izbiramo razne vzorce, kateri bodo popestrili našo trato in naredili sosede ljubosumne. To je idealno za nogometnega igrišča, da bodo lahko igre potekale pravično in veselo.

Kaj moramo še vedeti glede robotske kosilnice?

Te kosilnice nam omogočajo natančno košenje razno raznih površin z nakloni, luknjami in tako naprej. Prepozna lahko tudi ovire in se glede njih prilagaja na košnjo. Ko pride do robnikov in ovir spremeni smer košenja, vendar to ne pomeni, da tam ne bo dobro pokošeno, saj so zelo natančne. Ne rabimo jih vedno nadzirati, saj so zelo samostojne in omogočajo košenje tudi v slabih vremenskih razmerah ali v nočnem času. Zato nam ni potrebno skrbeti, ko bomo odzunaj videli dež, naša kosilnica pa bo še vedno nadaljevala s košnjo. Preko GPS sistema boste lahko nadzirali njeno delovanje in ji spreminjali poti, če se vam  zdi to potrebno.

robotske-kosilnice-2

Na voljo imamo veliko vrst robotske kosilnice in vse se med sabo nekako razlikujejo. Če želimo vedeti, katera kosilnica bo najbolj primerna za nas, se lahko o tem pozanimamo pri najbližjem prodajalcu osebno ali pa jih pokličemo, oziroma pišemo na email naslov. Z veseljem bodo vsi pomagali predlagati nekaj ta nas.

Kam po svojo robotsko kosilnico?

Predlagam vam, da si svoj nakup robotske kosilnice zagotovite pri podjetju ŽKG, saj imajo v svoji ponudbi le najbolj kakovostne storitve. Ob enem lahko dobite na nakup garancijo in servisiranja z originalnimi rezervnimi deli. Potrebno je, da robotske kosilnice vzdržujemo vsaj enkrat do dvakrat na leto, da se izognemo kakršnim koli popravilom. Najbolj pomembno je, da pregledamo plastično ohišje, da se nebi uničilo od zaletavanja, sicer pa je priporočljivo, da se jih redno čisti in spira še posebej rezila.

Torej, sedaj veste kje vas čakajo kvalitetne in ugodne robotske kosilnice. To bo eden najboljših nakupov, še posebej če imate zelo naporne dneve in komaj najdete čas tudi za sebe. Tako se boste lahko z njimi izognili vsaj enemu opravku in med tem malo posedeli ali pa delali kaj drugega. Če pride kosilnica po nesreči na asfalt se tej ne bo naredilo nič, razen če jo bo kdo povozil z avtom.