Tuesday, 16 Apr 2024

Poslovna darila za leto 2021 – kaj izbrati?

poslovna darila

Se tudi vi sprašujete, kakšna poslovna darila izbrati letos? Ste pomislili, da bi spet naročili pisala, rokovnike, dežnike ali pa brisače z vašim logotipom, kot ste to storili že zadnjih nekaj let. Če želite letos izstopati s poslovnimi darili, potem vam svetujemo, da tovrstne tradicionalne ideje, kar takoj opustite. Letošnja poslovna darila izberite v Agaric d.o.o. poslovna darila, kjer bodo poskrbeli, da boste poslovne partnerje in najboljše stranke navdušili s skrbno izbranim darilom, ki bo še dodatno utrdil vaše poslovne odnose in navdušil obdarovance.

poslovna darila

Kaj torej izbrati?
Zavedajte se, da imajo vsa podarjena poslovna darila nadvse pomembno vlogo, ki je ne smete zanemariti, predvsem pa morate skrbno izbrati pravo darilo. S podarjenim poslovnim darilom lahko navdušite ali pa povsem razočarate. Da boste izbrali darila, ki bodo navdušila še tako zahtevne obdarovance, morate poznati trende. Za letošnje leto lahko rečemo, da so v trendu darila, ki so okolju prijazna, izdelana ali pridelana v Sloveniji, so moderna s pridihom tradicije in seveda unikatna. Še posebej boste navdušili, če boste obdarovali poslovne partnerje z darili, ki nosijo v sebi dušo vaše blagovne znamke ali vašega podjetja in bodo obdarovanca spomnili na vas in vaše podjetje, ko bo užival v prijetem darilu, pa naj gre za unikatno in ročno izdelano naravno kozmetiko ali košarico slovenskih dobrot. Kaj pravite, se sliši bolje kot spet pisalo in rokovnik z vašim logotipom, kajne? Če so vam tovrstne malo drugačne ideje všeč, potem berite naprej.

Poslovna darila – sladke slovenske dobrote
Med vse bolj priljubljenimi izbirami za poslovna darila so zagotovo različne sladke dobrote, od čokoladnih presenečenj, sladkih poljubčkov do prazničnih sladkosti. Le kdo se lahko upre čokoladnemu presenečenju, ki ga lahko sestavljajo medene čebelice, čokopalčke, hrustljavi srčki, čokolade s solnim cvetom, čokoladne tablice s posebnimi okusi in čokolade za krvni obtok, pa tudi čokolade Okusi Slovenije. Če se vam zdijo čokoladni izdelki neprimerni za vaše poslovne partnerje, je mogoče boljša izbira linija sladkih poljubčkov. Zelo izvirno in priljubljeno poslovno darilo so lahko tudi truffli polnjeni s šampanjcem, konjakom, viskijem ali ginom. Tekoče polnilo lahko izberete glede na to, kaj je vašim obdarovancem bolj všeč, ali pa glede na to, kaj bolj pooseblja vas in vaše podjetje. Lahko pa izberete čajne, zeliščne ali Mediteran praline, ki z inovativnimi dodatki ustvarjajo nepozaben okus in dobro razpoloženje. Za obdarovanje ob novem letu pa zagotovo lahko izberete katero od Prazničnih sladkosti, ki bo obdarovanca spomnila na tradicionalne okuse in vonje ob domači peki piškotov.

Poslovna darila – za dolgoletne partnerje
V primeru, da ima vaše podjetje že dolgo tradicijo in z nekaterimi poslovnimi partnerji sodelujete že dolga leta, potem so prava izbira poslovna darila, ki v sebi skrivajo vitamine in zdravje. Če želite, da se vas vaše stranke in poslovni partnerji spomnijo vsako jutro, ko zajtrkujejo, potem izberite zlato paleto, ki vsebuje najbolj kakovosten slovenski med, zapakiran v lični kartonasti škatlici. Izberete pa lahko tudi med različnimi marmeladami, zlatim medom in mnogimi drugimi izdelki. Podarite lahko tudi elegantne stekleničke, napolnjene z malinovim, žajbljevim, višnjevim, robidovim, smrekovim, jabolčnim ali slivovim žganjem v kombinaciji s pripadajočim suhim sadjem. Lahko pa se odločite za stekleničko žganja s celim sadjem, teranov liker ali pa za posebno ekološko penečo medico.

Poslovna darila – slovenska košarica dobrot
Imate poslovne partnerje in dolgoletne stranke v tujini pa bi jim radi podarili delček Slovenije, potem je prava izbira košara slovenskih dobrot. V tem primeru so še posebej priljubljene košarice I feel Slovenia, Kraljevo kosilo in Slovenski gurman. Za tuje kot tudi slovenske poslovne partnerje pa so primerne naslednje slovenske košarice; Aroma oliv, Harmonija okusov, Zdrava malica, Božanska predjed, Odlična večerja, Okusi Slovenije in Fantazija okusov. Naj še omenimo, da lahko vsebino posamezne izbrane košarice prilagodijo vašim željam in potrebam. Torej, lahko odstranite en izdelek iz košarice in ga zamenjate z izdelkom, ki vam je bolj všeč.

poslovna darila

Poslovna darila za udobje in sproščanje
Zakaj ne bi obdarovance opomnili, da si je večkrat treba vzeta nekaj trenutkov za sproščanje in počitek. Poslovna darila so lahko tudi topla, udobna in poskrbijo za sproščeno vzdušje. V rubriki daril za sproščanje lahko izbirate med različnimi poslovnimi darili, kot so brisače v platneni vreči, dišečo solno kopel z gobico, odejo Davos, darilni set Junca, Sivka Bath in Beauty Limonska trava. Lahko si omislite sobne copate, na katere se doda tisk ali vezenje, emajlirane personalizirane skodelice, antistresne žogice in še mnogo drugih uporabnih predmetov.

Ne glede na to, za katero poslovno darilo se boste odločili, imejte v mislih vpliv na okolje, zato izberite okolju prijazno embalažo. Med drugim so to lahko barvite darilne vrečke iz različnih materialov in dimenzij. Za še večjo dodano vrednost se odločite za personalizirano sporočilo, ki ga lahko natisnejo ali uvezejo na embalažo. Skrbno izbrana in kakovostna, predvsem pa izvirna poslovna darila širijo prepoznavnost in dober glas blagovne znamke. Poleg vsega naštetega pa pospešujejo tudi poslovno uspešnost in krepijo pripadnost podjetju, zato izberite najboljša možna poslovna darila.