Tuesday, 25 Jun 2024

Ugodni apartmaji Kranjska Gora

Apartmaji Kranjska Gora

Načrtujete obisk Kranjske Gore in vseh njenih lepot v okolici? Brez hitenja nazaj domov, si lahko privoščite udobno bivanje za nekaj dni, skupaj z apartmaji Kranjska Gora, ki vsebujejo vse za prijetno bivanje v času vašega obiska.

Radi smučate in pohajkujete po gorah? Potem bo lokacija, kjer se nahajajo apartmaji Kranjska Gora, odlična izbira za vas ali vašo družino in prijatelje.

Apartmaji Kranjska Gora

Udobni apartmaji Kranjska Gora

Apartmaji Kranjska Gora – Šteblaj so izjemno priljubljeni apartmaji v Kranjski Gori. Locirani so na dveh mestih in so v neposredni bližini smučišča, raznih pohodniških poti in so v objemu prelepih gora. Če ste ljubitelj zimskih športov, pohodništva ali raziskovanja novih poti ter avantur, vas bo Kranjska Gora več kot navdušila.

Apartmaji Kranjska Gora so razdeljeni na 3 popolnoma opremljene in udobne apartmaje:

 1. Megi
 2. Mimi
 3. Toni

Apartma Megi

Je v neposredni bližini peš poti ob reki Pišnici, 30 m od smučišča ter nudi pogled na mirno ulico, mesto ter na gore. Apartma je velikosti 40 m2 in je primeren za do 4 osebe; zajema kuhinjo, spalnico, kopalnico, dnevno sobo ter shrambo v kleti.

Dodatno vam za udobje bivanja nudi: TV, brezžični internet, pralno-sušilni stroj, pomivalni stroj, grelnik vode, likalnik in več.

Mimi

So nekoliko večji apartmaji Kranjska Gora, kjer lahko biva do 6 oseb in obsega 52 m2 površine. Na voljo so vam: kuhinja, dnevna soba, 2 spalnici, kopalnica ter shramba v kleti. Za udobno bivanje so v kuhinji in dnevni sobi tudi dodatki, brez katerih skoraj ne gre:

 • TV, pralno-sušilni stroj, pomivalni stroj, grelnik vode, pečica, velik hladilnik, pečica, likalnik;
 • brezžični internet, kabelski programi, CD in DVD predvajalnik ter radio.

Apartmaji so moderno opremljeni, tako da zadostujejo tudi zahtevnim gostom.

Toni

Apartmaji Toni so prostorni apartmaji v velikosti 71 m2 in omogočajo bivanje 6 osebam. Apartmaji so v centru Kranjske Gore in imajo pogled na vrt in na gore. Od smučišča je apartma oddaljen dobrih 200 m.

V tem apartmaju boste uživali in se zabavali s prijatelji ali svojimi otroki. Apartma je dovolj velik za 2 para in otroke, saj vsebuje 2 spalnici ter raztegljiv kavč. Ob bivanju v njem boste deležni tudi TV-ja, brezžičnega interneta, kabelskih programov, pralnega in pomivalnega stroja, likalnika, velikega hladilnika in še več.

Apartmaji Kranjska Gora in koriščenje turističnih bonov

Apartmaji Kranjska Gora vam nudijo bivanje prav tako s koriščenjem turističnega bona 20 ali BON21. Z boni lahko pokrijete samo stroške nočitve, brez turistične takse, ki znaša na osebo 2 €.

Doživetja v Kranjski Gori in okolici, za družine in pare

Kranjska Gora je ena izmed izjemno lepih destinacij, za katero bi rekli, da se jo zagotovo splača raziskati. Obiščete jo lahko tako poleti kot pozimi, saj v vsakem letnem času nudi prijetne aktivnosti za družine ali v dvoje.

Med drugim vam nudi:

 • Zipline v Planici,
 • čebelarsko pot Rateče,
 • Kekčeva dežela,
 • čudovita kolesarska pot Julian Bike,
 • golf in tenis, s pogledom na lepe Julijske Alpe,
 • smučanje,
 • žive jaslice v Mojstrani.

Apartmaji Kranjska Gora vas bodo navdušili in vam omogočili obilo dogodivščin, razgled krajinskih lepot, počitek ter zadovoljne, polne želodčke pristnih domačih dobrot.

Bivanje, v sklopu apartmajev v Kranjski Gori, vam bo ogrelo srce in nahranilo vaše oči s pristno lepoto Julijskih Alp, jezer ter zabavnih dogodivščin, ki jih ne boste pozabili. Doživetja so ob vsakem letnem času čudovita in pustijo v vas prav posebne spomine, zaradi katerih se boste še želeli vrniti.

Pred odhodom ne pozabite rezervirati svojega termina, saj se mesta zelo hitro polnijo.