Tuesday, 16 Apr 2024

Prodaja počitniških prikolic – zakaj se jo izplača imeti?

prodaja počitniških prikolic

Prodaja počitniških prikolic je zadnje čase v porastu, ker si ljudje želijo miru brez omejitev, kar dejansko prodaja počitniških prikolic visokega ranga tudi omogoča. V njih se boste počutili kot doma, ker imate vse pri roki na majhnem mestu. To vključuje dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico, spalnico in prostore za shrambo, omare, hladilnik in gretje ter vodo in elektriko. Priporočamo Hobby prikolice, ki so požele kar nekaj nagrad in predstavljajo najbolj optimalno rešitev med ceno in kvaliteto.

Prodaja počitniških prikolic na visoki ravni

Prodaja počitniških prikolic, ki so nove, ni problematična, ker ste lahko gotovi, da je vse brezhibno, saj so skrbno pregledane, preden jih dajo na trg. Medtem ko je treba rabljene dobro pregledati, kar ugledni prodajalci naredijo, zato je smiselno prikolico kupiti pri njih.

Prikolice so različnih rangov in kvalitete ter različno opremljene. Nekatere so klasične in standardne, nekatere pa so vrhunsko opremljene in domiselno narejene tako, da izkoristijo čisto vsak kotiček in prostor v prikolici, pod njo in na njej. Če želite imeti udobje lastnega doma domačnosti, potem je najbolje, da si izberete kvalitetnejšo prikolico z vrhunskim oblikovanjem pohištva, ki je funkcionalno.

prodaja počitniških prikolic

Kvalitetne prikolice so tudi zelo varne prikolice, kar pomeni, da so izdelane iz kvalitetnega materiala, ki vas ščiti pred zunanjimi vlivi. Hkrati so vsi vrtljivi in vitalni deli prikolice, ki so v stiku s cesto, izdelani vrhunsko in kakovostno, da jo lahko brez skrbi pripnete na avto in odvlečeta kamor vas je volja.

Kakšna prikolica je za vas primerna?

Prodaja počitniških prikolic zagotavlja široko paleto različnih modelov prikolic, ki se ena od druge razlikujejo običajno po velikosti in detajlih ter opremi in udobju, nenazadnje lahko tudi glede varnosti. Nekaterim znamkam zaupamo bolj, kot drugim. Zato prepričamo Hobby prikolice, ki imajo vse to, kar potrebujete, z varnostjo vred.

Ni lahko izbrati pravo prikolico za počitnice in oddih, vendar se ozrite po nekaterih parametrih, po katerih boste lahko že od doma, kar na spletu izbrali model, ki vam odgovarja. Kasneje jo lahko greste pogledati tudi v živo, kjer se izvaja prodaja počitniških prikolic. Na list papirja si zapišite naslednje odgovore na vprašanja:

 • Koliko časa na leto bomo uporabljali počitniško prikolico?
 • V katerih letnih časih bomo prikolico uporabljali?
 • Ali potrebujemo klimo v prikolici?
 • Koliko uporabnikov bo naenkrat v prikolici?
 • Koliko prostora potrebujemo za bivanje?
 • Koliko prostora potrebujemo za hrambo stvari in hrane; kakšen naj bo hladilnik in kako velik? Zgledujte se po svojih vsakodnevnih potrebah in si to zapišite.
 • Kje bomo bivali s prikolico – ali bo to kamp ali pa narava in koliko časa naenkrat?
 • Kakšno udobje pričakujemo v prikolici?
 • Koliko potrebujem plina, ogrevanja, elektrike in vode?
 • Koliko smo pripravljeni za prikolico odšteti?
 • Ali bomo potrebovali dodatno opremo, kot sta šotor za prikolice ali baldahin?

Ko ste odgovorili na vsa vprašanja, lahko izberete model, ki vam bo najbolj odgovarjal in se pogovorite še s svetovalcem. Prodaja počitniških prikolic ni enostaven posel, saj bo moral prodajalec uskladiti vse vaše potrebe in želje ter budget s tem, kar je na trgu na razpolago.

prodaja počitniških prikolic

Modeli počitniških prikolic – katerega izbrati?

Prodaja počitniških prikolic na zgornji povezavi je res pestra, ker lahko izberete med modeli za plažo, za potovanje, za družine z otroki ali za samske. Izberete lahko tudi potovalne prikolice za odrasle ter take, ki so izkoriščene do zadnjega kotička. Potem so še prikolice za prestižnejše bivanje in maksimalen oddih ter počitnice.

Prodaja počitniških prikolic za družine

Prodaja počitniških prikolic se giblje okoli modelov Beachy ali On Tour. Ti modeli imajo ležišči za starša in enega ali dve ležišči za otroke. Odvisno je, kateri model izberete in koliko prostora potrebujete. Če boste potrebovali tako prikolico bolj za poletne počitnice, nabavite še šotor, ki se pripne na prikolico, da lahko spi tam še več ljudi in otrok, če jih imate še več.

Prodaja počitniških prikolic za večje druščine in še več udobja

Modeli počitniških prikolic Deluxe so večji modeli, kjer je veliko prostora in udobja za več ljudi. Lahko izberete take, ki imajo 4 ali več ležišč. Nekateri modeli imajo ležišča samo za odrasle, drugi imajo tudi za otroke, zato vprašajte, kateri model je kateri, da boste vzeli pravega.

Modeli Excellent so bolj namenjeni odraslim osebam do 4 osebe in le eden ima možnost za otroka. Če imate odrasle otroke, potem je to super priložnost za vas ali pa če želite potovati s prijatelji ali starši. Modelov je na razpolago več in se med seboj razlikujejo po razporeditvi postelj in opreme. Vendar se lahko nadgradijo v še bolj luksuzne modele, kjer so dodana še ležišča za otroke.

Posebne prikolice za najzahtevnejše

Prodaja počitniških prikolic za gurmane, ki hočejo uživati v lastni kulinariki in potrebujejo res dodelano kuhinjo na visokem nivoju, se izvaja s pomočjo modelov Prestige. Te prikolice so za odrasle in nekatere so tudi namenjene otrokom.

Maxia pa je model, ki je med največjimi, namenjen štirim odraslim osebam. Ta prikolica je dom v malem in je prostorna, udobna ter vrhunska. Zadovolji zagotovo še tako zahtevne uporabnike, ki hočejo za sebe le najboljše. Predvsem jo odlikuje velika in prostorna kopalnica.

Ko se boste odločili za svoj model, ga pojdite pogledat še v živo, takrat boste gotovo dobili občutek, ali je izbrani model resnično pravi za vas.