Sunday, 19 May 2024

Mineralna voda Donat.Mg

donat.mg

Donat.mg mineralna voda, ki jo poznamo vsi. Vidimo jo v vsaki trgovini. A kako res pomaga Donat.mg in kakšna je njegova zgodovina. Donat.mg je mineralna voda, ki jo proizvaja podjetje Atlantic Droga Kolinska ali Atlantic Grupa. Donat.mg je izvirska voda pridobljena iz Rogaške Slatine, na globini od 280 do 600 metrov pod Zemljo, kjer so raztapljajoči kamni, kot so magnezij, kalcij, sulfati in hidrogenkarbonati. Voda Donat.mg je bila prvič izpostavljena svetu leta 1976. Najbolj prodajana je bila v Sloveniji in Rusiji.

donat.mg

Donat.mg je bil najprej proizvajan v steklenicah, ki so imele rumene nalepke in rumene zamaške. Leta 1925 se je Donat.mg začel proizvajati v steklenicah z zelenimi nalepkami na katerih je bila uprizorjena ženska, ki je pila iz kozarca.

Sam Donat.mg ima tradicije več kot 400 let in je klinično dokazan, da spodbudi prebavo. Uporabna je tudi za nekaj drugih stvari. Na primer za bolezni srca in ožilja. Takrat  je najbolje vodo Donat.mg segreti na 20 stopinj celzija. Piti jo je priporočeno 3 krat do 4 krat dnevno in počasi.

Če vas mori glavobol je Donat.mg najbolje spiti hladnega in počasi in sicer zjutraj na tešče ali pred spanjem.

donat-mg

Če želimo pregnati stres jo lahko spijemo počasi, hladno ali sobne temperature nekaj časa pred obrokom.

Donat.mg lahko pomaga tudi pri zaprtju, zgagi, magneziju, sladkorni bolezni, izločanja žolča in veliko več.

Donat.mg uporablja tudi magnezij, ki je vključen v prek 300 procesov v našem telesu. Zaradi tega je eden pomembnejših mineralov za življenje. V 03 l plastenki donat.mg je 300 mg magnezija, kar je enako št magnezija kot v 10. bananah. Naša prebava je zelo pomembna za nemoteno prebavo lahko pomaga uživanje dovolj tekočine, priporočena je navadna voda ali Donat.mg. Poskusite se redno gibati. V svoje telo vnesite dovolj vlaknin. Izogibajte se že pripravljeni hrani, kot je zmrznjena pica in jedi iz mikrovalovne pečice in umetnim odvajalom.