Tuesday, 16 Apr 2024

Uresničite svoje sanje s srednjo frizersko šolo

Če sanjarite o poklicu frizerja, kjer lahko spreminjate ljudi in jih naredite bolj samozavestne, vam lahko frizerska šola pomaga uresničiti vaše sanje. Pri B2 Sofizi se osredotočajo na vašo prihodnost in vam nudijo priložnost, da se naučite vseh potrebnih znanj in spretnosti za uspešno kariero. Njihova srednja frizerska šola ne poudarja le praktičnega izobraževanja, temveč frizerska šola tudi spodbuja podjetništvo ter razvija vaše komunikacijske veščine s strankami. S pridobljenim znanjem, katerega vam bo dala frizerska šola, boste sposobni ustvarjati čudovite pričeske ter narediti razliko v življenju drugih.

Frizerska šola

Vrhunske možnosti in priložnosti

Ste pripravljeni narediti pomemben korak naprej v svoji karieri? Pri B2 Sofizi srednji frizerski šoli verjamejo v to, da so novi izzivi ključ do uspeha. Z njihovo pomočjo se odpirajo nove možnosti in vrhunske priložnosti, ki bodo vašo pot k uspehu osvetlile in usmerile. Srednja frizerska šola sodeluje s strokovnjaki iz Mič Stylinga, ki delijo prepričanje, da je za osebno in poklicno rast ključno preseganje con udobja ter prilagajanje novim miselnim okvirom, kadar je to potrebno.

Postanite prepoznavni frizer

Če si želite postati prepoznaven frizer, ki obvlada svoje delo ter je nenehno navdihnjen z novimi idejami, ki spreminjajo svet mode in lepote, potem je čas, da se prepustite izkušenim rokam najboljših frizerskih mojstrov in priznanih ustvarjalcev modnih zapovedi na področju nege las. Strokovnjaki iz Akademije & Art teama Mič Styling vas pričakujejo z odprtimi rokami, pripravljeni, da vam pomagajo uresničiti vaše frizerske sanje.

Srednja frizerska šola nudi inovativno učenje

Srednja frizerska šola vam ponuja edinstveno priložnost, da se izobrazite in razvijate pod vodstvom najboljših mentorjev v industriji. Njihov preverjen izobraževalni pristop se odlikuje po kombinaciji teorije, praktičnih veščin in umetniškega navdiha, ki vam bo omogočil, da se izrazite kot kreativni frizer ter se uveljavite kot vodilna sila v svetu frizerstva.

Postanite del zmagovalne ekipe

Izkoristite to edinstveno priložnost in postanite del zmagovalne ekipe, ki ustvarja modne zapovedi in slovi po svoji inovativnosti, ustvarjalnosti, profesionalnosti ter brezmejni širini. Pridružite se jim in postanite pomemben del frizerskega sveta, kjer se rojevajo nove ideje in se oblikuje prihodnost frizerske industrije.

Šolanje v Ljubljani

Če ste se odločili za kariero frizerja/frizerke, je srednja frizerska šola v Ljubljani idealna izbira za vaše izobraževanje. Imeli boste dostop do vrhunskih učiteljev, modernih učilnic in bogatih virov, ki vam bodo pomagali razviti vaše frizerske spretnosti. Verjamejo v prilagodljivost in individualni pristop k izobraževanju. Trajanje izobraževanja v frizerski šoli v Ljubljani določite sami, glede na svoje zmožnosti in časovne zaveze. S fleksibilnim urnikom se lahko prilagodite svojim obveznostim, kar vam omogoča lažje usklajevanje šolanja z drugimi aktivnostmi v vašem življenju.

Vaš ključ do uspešne frizerske kariere

Po končanem izobraževanju v naši šoli boste pridobili poklicno stopnjo frizerja/frizerke – IV. stopnja. Ta izobrazba vam bo odprla vrata do številnih priložnosti v frizerski industriji. Z njihovo podporo, strokovnostjo in vrhunskim izobraževanjem boste pripravljeni na uspešno frizersko kariero, kjer boste lahko uresničili svoje sanje in se izkazali kot strokovnjak na področju frizerstva.

Vpišite se in uresničite svoje sanje o frizerski karieri

V izobraževalni program naše srednje frizerske šole se lahko vpišete vsi, ki ste uspešno zaključili osnovnošolsko izobraževanje ali nižje poklicno izobraževanje oziroma enakovredno izobraževanje po prejšnjih pravilih. Pri njih boste pridobili potrebna znanja, veščine in izkušnje, ki vam bodo omogočile, da se izrazite kot kreativni frizer ter se uveljavite v dinamičnem svetu frizerstva. Za vpis v program srednje frizerske šole potrebujete določeno dokumentacijo, ki vključuje osebni dokument s fotografijo, ter morebitno dokazilo o spremembi priimka, če je drugačen kot na vaših spričevalih. Prav tako boste morali predložiti verodostojna dokazila o vašem dosedanjem šolanju, kot so spričevala o zaključeni osnovni šoli, spričevala iz srednje šole, potrdila o prekvalifikacijah ali diferencialnih izpitih, diploma in druga ustrezena potrdila. Poleg tega potrebujete tudi fotografijo velikosti 3 x 3,5 cm.

Vpis skozi celotno leto

Vpis v srednjo frizersko šolo na B2 Sofizo izobraževalnem centru je mogoč skozi celotno leto. Pri vpisu boste morali poravnati vpisnino in prvi obrok za šolnino. Šola vam omogoča prilagodljivost glede časa vpisa, kar pomeni, da se lahko vpišete, ko vam najbolj ustreza. Če imate kakršnakoli vprašanja ali dvome v zvezi z vpisom, se obrnite na njih. Z veseljem vam bodo pomagali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Prilagodljiv in individualen pristop do učenja

Program srednje frizerske šole obsega tako splošnoizobraževalne predmete kot tudi strokovne module, ki zajemajo celotno področje frizerstva. Strokovne module delimo na obvezni in izbirni del. Vendar pa ni enotnega predmetnika, ki bi ga morali v celoti pokriti za uspešno zaključen program. Pri vpisu se bodo z vami temeljito pogovorili o vaših pričakovanjih, interesih in željah. Na podlagi tega bodo skupaj oblikovali vaš program in osebni izobraževalni načrt.

Če že imate predhodno znanje ali obvladate določene spretnosti na področju frizerstva, vam ne bo treba opravljati vseh obveznosti. Določene naloge vam bodo vnaprej priznali na podlagi ustreznih dokazil. Vašo učno pot bodo prilagodili vašim potrebam, zato bodo prilagodili način in obseg izvajanja predmetov po programu ter razporeditev vseh šolskih obveznosti. Individualni pristop je ključen del njihovega programa srednje frizerske šole, kjer se vsak udeleženec obravnava individualno in upošteva se posameznikov potencial in znanje.