Sunday, 19 May 2024

Prednosti avto tepihov Gledring pred ostalimi proizvajalci

avto tepihi

Vsak voznik si želi za svojega jeklenega konjička le najboljše. Vzdržuje ga na rednih servisih, z njim preudarno ravna in mu privošči čiščenje ter nego. Včasih pa pozabi na zelo ključen element, ki se skriva v notranjosti njegovega vozila – to so avto tepihi, ki so odgovorni za ohranjanje čistoče v kabinskem delu avtomobila. Vendar pa so predpražniki za avto, ki jih dobite že ob nakupu le tega, pogosto izdelani iz materialov, ki svoji nalogi še zdaleč niso kos – prepuščajo tekočino, se hitro umažejo, težko jih je čistiti, poleg tega pa se v zelo kratkem času obrabijo. Še ena slaba lastnost običajnih avto tepihov pa je ta, da se vašemu vozilu ne prilegajo popolnoma. Posledično pod njih zahajajo nečistoče, ki jih je izredno težko odstraniti. Toda kako lahko rešite težavo z avto tepihi in notranjost svojega vozila ohranite čisto in urejeno?

avto tepihi
Avto tepihi Gledring

Predpražniki za avto, ki prepričajo

Ste že slišali za avto preproge po meri, ki jih izdeluje slovensko podjetje Gledring? Ta proizvajalec tipskih gumijastih tepihov za avtomobile je vodilen na področju proizvajanja tega nadvse priročnega izdelka, ki razveseljuje voznike povsod po Evropi in širše. Pohvalijo se lahko z več kot 400 različnimi modeli avtomobilskih preprog in z najkrajšim odzivnim časom pri izdelavi novih unikatnih predpražnikov.

Avto tepihi Gledring so zares edinstven produkt, za katerega se odloča vse več voznikov, ki svojemu osebnemu vozilu privoščijo le najboljše. Njihove avto preproge po meri so prepoznavne predvsem na račun svojega zares edinstvenega dizajna, ki je zasnovan tako, da omogoča povsem enostavno čiščenje in vzdrževanje. Med glavne prednosti Gledring tepihov lahko zagotovo uvrstimo dejstvo, da so izdelani po točnih merah avtomobilov in vam s praktično zasnovanimi visokimi robovi nudijo najboljšo talno zaščito vašega avtomobila. Pri njihovi izdelavi se uporablja samo najbolj vrhunske materiale, ki so v skladu z vsemi evropskimi direktivami, ki veljajo v avtomobilski industriji. Proizvajalec pa se pri svojem delu poslužuje le sodobnih in tehnološčko najbolj naprednih postopkov, ki imajo hkrati tudi minimalen vpliv na okolje.

Zakaj se odločiti za avto preproge po meri?

Razlogov, zakaj bi se odločili za nakup avto tepihov podjetja Gledring je veliko, čisto vsak pa vas pripelje do čistejše notranjosti vašega jeklenega konjička. Naj vam omenimo tiste, ki so do danes že prepričale številne kupce po vsem svetu.

Popolno prileganje

Avto tepihi Gledring so natančno izdelani po meri vozila, njihovi detajli pa so celo tako precizni, da se po meri prilegajo čisto vsakemu centimetru tal avtomobila. Ste vedeli, da je vsak tepih avtorsko delo podjetja in da za kakovost le tega tudi odgovarja?

Nagrajeno podjetje

Gledring je podjetje za izdelavo gumi tepihov, ki je hkrati tudi prejemnik nagrade za kakovost in dizajn AutoBild. To je največja evropska avtomobilistična revija, ki se pri svojem odločanju drži izjemno visokih standardov kakovosti. Avto preproge po meri so tako zagotovo produkt, ki ga enostavno mora imeti vsak resen voznik.

Enostavno čiščenje

Predpražniki za avto Gledring so zahvaljujoč izdelavi iz trpežne gume zelo enostavni za čiščenje. Negujete jih lahko kar s pomočjo namenskega čistila za suho pranje ali pa si pomagate z visokotlačnim čistilcem. Čas, ki vam bo ostal pa boste lahko porabili za kaj veliko bolj zabavnega kot je čiščenje.

Avto tepihi Gledring in skrb za okolje

Podjetje Gledring stremi k razvoju visokotehnoloških procesov, ki olajšajo proizvodnjo in optimizirajo proces, hkrati pa so tudi okolju prijazni. Z vlaganjem v izboljšave pa po svojih najboljših močeh skrbijo za ohranjanje narave. S predpražniki za avto Gledring boste tako tudi vi prispevali majhen košček v sestavljanki skrbi za naše okolje.

Proizvedeno v Sloveniji

Gumi avto tepihi Gledring so proizvedeni v Sloveniji, v istoimenskem podjetju Gledring, katerega začetki segajo vse v leto 1949. Pri njihovem delu jih vodijo znanje in tradicija izdelave gumi izdelkov. Danes pa postavljajo visoke standarde kakovosti in sodijo med najbolj prodajane znamke tepihov v Sloveniji, izredno uspešni pa so tudi na tujih trgih.

avto preproge po meri
Avto preproge po meri

Popolno prileganje je zagotovljeno

Kot smo omenili že na začetku, se Gledring avto tepihi po obliki popolnoma prilagajajo vsakemu vozilu. Toda kako je to mogoče? Njihovi revolucionarni predpražniki so namreč narejeni natančno po merah vašega vozila in tako nudijo 100% ujemanje z linijami tal v vašem vozilu. Zaradi te lastnosti tepihi učinkovito ščitijo vozilo pred umazanijo, tekočinami ter njihovim prelivanjem. Vaš avto bo z njihovo pomočjo vedno čist in urejen.

Še eden v vrsti ključnih elementov Gledring avto tepihov so integrirani varnostni čepi, ki učinkovito preprečujejo morebiten zdrs predpražnika pod pedalke vozila. Slednje je nujno potrebno za zagotavljanje varnosti, saj se lahko avto preproga zatakne pod pedalko in vam onemogoči varen in zanesljiv nadzor nad vozilom. Svoje varnosti nikdar ne prepuščajte naključju in vedno preverite, da imate v avtomobilu avto tepih pripet na varnostne čepe.

Za čistočo v vašem vozilu

Ker pa Gledring misli na prav vse, so svoje avto tepihe zasnovali tako, da niso samo dizajnersko privlačni, pač pa tudi nadvse uporabni in enostavni za vzdrževanje. Odlikuje jih visok rob, ki preprečuje prelivanje tekočine po kabini vašega vozila. Nečistoče lahko preprosto odstranite tako, da gumi preprogo odstranite iz avtomobila in jo očistite.

Inovativen dizajn gumi tepihov Gledring je v celoti prilagojen zares hitri in neverjetno enostavni uporabi. Ključno vlogo pri tem odigrajo linije tepiha, ki so zasnovane tako, da ne vsebujejo ostrih notranjih robov, ki sicer onemogočajo popolno odstranitev umazanije, a vseeno uspešno zadržijo veliko količino nečistoč in tekočine.

Svoje nove gumi tepihe lahko čistite na več načinov, proizvajalec pa priporoča:

  • čiščenje z eko čistilom, ki ga je prav s tem namenom razvilo podjetje Gledring. Namenjeno je suhemu pranju tepihov, brez uporabe vode. Čistilo nanesete na tepihe in ga očistite s krpo iz mikrofibrilnih vlaken. Čistilo je namenjeno predvsem hitri negi tepihov, tudi takrat ko v bližini nimate vode. Poleg tega pa izdelek tepihe tudi inpregnira in zaščiti.
  • čiščenje z visokotlačnim čistilcem, ki je primerno za učinkovito odstranjevanje vseh večjih količin blata in drugih trdovratnih nečistoč. Preproge imajo v naprej predvidene kanale, po katerih se po končanem postopku čiščenja, odstrani umazanija. Res je – Gledring je mislil na čisto vse.

Čas je za nove avto tepihe

Zdaj ko poznate vse prednosti tega revolucionarnega izdelka je čas, da svoje gumi preproge po modelih vozila naročite tudi sami. Kako? Popolnoma enostavno. Na spletni strani withcar.si vas čaka prilagojen iskalnik, ki vam po vpisu vseh potrebnih podatkov poišče kompatibilne avto preproge po meri, ki se bodo v vseh kriterijih popolnoma prilegale vašemu vozilu. Na ta račun pa je zagotovljeno tudi vaše navdušenje.

V prvem koraku izberete znamko vozila, njegov model in obliko ter letnik. S klikom na gumb preveri ponudbo vam sistem poišče vse ujemajoče se gumi avto tepihe. Poleg preprog si lahko ogledate tudi druge kompatibilne izdelke za vaš osebni avtomobil in jih dodate v košarico. Vaša naloga je le še zaključek spletnega nakupa in plačilo. Vaši novi predpražniki za avto bodo kaj kmalu lahko zaščitili tudi vašega jeklenega konjička.

Kot dodatne prednosti pri naročilu novih gumi tepihov, vam Withcar:

  • nudi brezplačno poštnino ob naročilu dveh izdelkov,
  • omogoča brezplačno vračilo izdelka v 30 dneh,
  • zagotavlja popolnoma varen nakup z varnimi plačili.

V kolikor se kot uporabnik registrirate na njihovi spletni strani pa vam ob prvem nakupu pripada še 5% popust na vse izdelke iz njihove ponudbe.

Poskrbite za svoj avtomobil!

Dejstvo je, da vam bo dolgo služil le lepo ohranjen avtomobil, ki je redno in primerno servisiran, vzdrževan in negovan. Da, verjeli ali ne, prav redno čiščenje in uporaba različnih zaščitnih sredstev vašemu osebnemu vozilu bistveno podaljšata življenje. Slednji pa tako tudi na ‘stara leta’ z lahkoto privlači poglede mimoidočih.

Ključ do lepega vozila je v prvi vrsti doslednost vsakega voznika, ki mora prepoznati, kdaj je čas za pranje in primerno zaščito najbolj občutljivih delov vozila. Pri sami negi se poslužujte kakovostnih in preverjenih negovalnih sredstev, ki zagotavljajo vrhunsko zaščito laka ali drugih komponent avtomobila. Nekoliko več nege potrebuje vozilo v zimskem času, ko je na primer na cestah veliko soli, ki lahko tako ali drugače poškodujejo izpostavljene dele avtomobila.

čiščenje vozila

Nikakor pa pri skrbi za vozilo ne smemo pozabiti na kabino. Pri zagotavljanju ustrezne higiene in čistoče notranjosti vozila vam lahko zelo pomagajo tudi avto tepihi Gledring, ki so ustvarjeni posebej za učinkovito zaščito tal pred različnimi vrstami nečistoč. Poleg tega pa vam zaradi priročne zasnove in kakovostne gume nikoli več ne bo potrebno dolgih ur zapravljati za čiščenje in sesanje. Gledring gumi tepihi namreč zagotavljajo enostavno in zelo hitro čiščenje. Zgolj z uporabo čistilnega sredstva in vode bodo tepihi po pranju izgledali kot novi.

Predpražniki za avto se morda na prvi pogled res zdijo nepomembni – vse dokler se ne začnemo z njim voziti. Nato pa obžalujemo, da nismo več pozornosti namenili prav njihovi izbiri. Prav avto preproge po meri Gledring vas lahko rešijo iz zagate in pripomorejo k prvovrstni zaščiti notranjosti avtomobila bred trdovratnimi nečistočami iz okolja. Seveda pa gumi avto tepihi še zdaleč ni edini izdelek, ki ga izdeluje to uspešno podjetje – pri njih lahko kupite različne avto tepihe, korita za prtljažnik, senčnike in zaščite za vaše vozilo. Če želite izvedeti kaj novega o naštetih izdelkih, ki jih izdeluje Gledring redno spremljajte novosti z withcar.si in si zagotovite točno tiste, ki jih vaš jekleni lepotec potrebuje. Verjemite nam, da bo vaša vožnja s pomočjo Gledringovih pametnih rešitev postala prava cestna avantura, polna užitkov.