Tuesday, 25 Jun 2024

PVC okna; sodobni pogled v svet

PVC okna

Okna naših domov so se skozi stoletja močno spreminjala in v zadnjih desetletjih naredila revolucionaren tehnološki prelom. Od preprostih majhnih, v steno hiše izrezanih lukenj pa do današnjih pravih steklenih mojstrovin. Če govorimo o sodobnem, potem moramo omeniti PVC okna, ki so trenutno vsesplošen hit na tržišču oken. PVC okna so v zadnjem času začela vse bolj nadomeščati lesena, zato ne preseneča, da jih opazimo na večini na novo zdrajenih domov in poslovnih stavb. PVC je trenutno namreč na tržišču med najboljšimi materiali, zato se zanj odloča čedalje več kupcev.

PVC okna

Izberite le najboljša PVC okna

Montaža oken na novo ali njihova zamenjava je velik projekt, za katerega se ne odločate vsak dan, zato je skrbna izbira dobavitelja izrednega pomena. Dobavitelj, ki vam bo okna montiral, vam mora znati svetovati, vi pa mu morate popolnoma zaupati. Gre namreč za naložbo, ki ni ravno poceni, konec koncev pa vas bodo le kvalitetno izdelana okna ščitila pred mrazom in drugimi vremenskimi vplivi.

Če se ravno odločate za nakup novih oken, potem zagotovo ne boste obžalovali odločitve o sodelovanju s ponudnikom oken TeTim. Navdušili vas bodo z bogatimi izkušnjami pri svetovanju in montaži oken. Vaše zadovoljstvo je zagotovljeno. Njihova glavna prednost v ponudbi pa so ravno kakovostna PVC okna. Pri TeTimu kakovost ponujajo po kar najugodnejši ceni.

Sodobno zasnovana PVC okna predstavljajo idealno kombinacijo vrhunske kakovosti in sprejemljive cene. So kompaktna in varna, njihova uporaba in vzdrževanje pa sta enostavna. Tako PVC okna združujejo vse lastnosti stavbnega pohištva, ki ga išče moderni človek – najboljša kakovost, s katero je enostavno rokovati.

Za sodoben in varčen razgled

PVC okna 1

Glavna prednost današnjih oken pred tistimi, ki so jih na svojih hišah imeli naši stari starši so nedvomno materiali iz katerih so narejeni. Današnji materiali zagotavljajo precej večjo mehansko varnost ter občutno boljšo toplotno in zvočno izolacijo. Zato so današnja okna lahko veliko večja in v prostor prepuščajo več svetlobe ter ga tako naredijo prijetnejšega. Ob tem pa omogočajo prihranek pri ogrevanju, saj so dobro toplotno izolirana.

PVC okna so višek tehnološkega napredka na področju vgradnje oken. Na račun sodobne tehnologije lahko za relativno malo denarja vgradimo PVC okna poljubne velikosti, ob tem pa ne posegamo v funkcijo stene kamor jih vgrajujemo. So pa PVC okna vedno bolj priljubljena tudi zato, ker imajo pred klasičnimi okni iz lesa, precej prednosti.

Prednosti PVC oken

  1. Cena: ko se odločate za menjavo oken ali montažo na novogradnji, ob tem pa želite prihraniti, vendar ohraniti kvaliteto, potem se zagotovo odločite za PVC okna. V primerjavi z lesenimi okni jih namreč odlikuje precej večja cenovna ugodnost.
  2. Enostavno vzdrževanje: če se odločite za nakup lesenih oken, potem morate biti pripravljeni žrtvovati kar nekaj svojega časa v njihovo redno čiščenje. Les zahteva posebne tretmaje, ki mu podaljšajo življenjsko dobo in pomagajo ohraniti njegovo prvotno stanje. PVC okna pa so za vzdrževanje zelo enostavna. Le obrišete jih z vlažno krpo in imate zopet nekaj časa mir – odvisno seveda kako čist razgled želite.
  3. Trajnost: PVC okna so trajnostna naložba. Nikoli ne bodo začela gniti, tako kot lesena. Zaščitena pa so tudi pred rjavenjem, ki mu okna s kovinskimi okvirji hitro podležejo. Prav tako so protivlomna in zaradi svoje kompaktnosti veliko varnejša pred vlomi kot lesena. PVC okna so, za razliko od lesenih, odporna na vlago. Preprečujejo njeno nabiranje v prostoru in tako ščitijo vaš dom pred pojavom trdovratne plesni.
  4. Varnost: Varnost je pomembna lastnost, predvsem če imate družino. PVC oknom večjo varnost zagotavlja sredica iz jekla. Vlomilci, ki naletijo na hišo s PVC okni tisti dan žal niso imeli sreče.

PVC kvaliteta in leseni dizajn

Če ste navdušeni nad lesenim izgledom, za katerega moramo priznati, da je estetsko res privlačen, potem imamo za vas še eno dobro novico. Za vas lahko namreč proizvajalec izdela PVC okna v privlačnem naravnem videzu lesa. Tako lahko na enostaven način v vašem domu združite PVC kvaliteto z nežnim in očem prijetnim lesnim dizajnom. Tako boste združili prijetno s koristnim.

Okna in pa tudi vsi ostali vrhunski izdelki in stavbno pohištvo podjetja TeTim so izdelani po najvišjih standardih kvalitete. Pri izdelavi se proizvajalec prilagaja vašim željam in vam je vedno pripravljen svetovati. Z njihovo pomočjo boste lahko vaš dom opremili točno tako, kot vam najbolj odgovarja. Ne sklepajte kompromisov – lepa hiša je nekaj, dom pa je tam, kjer se vi tako počutite.