Tuesday, 25 Jun 2024

Tapkanje je tehnika, ki trajno odpravi vašo stisko

tapkanje

Tapkanje je posebna tehnika, ki jo uporabijo terapevti takrat, ko ima človek duševne in druge stiske. Profesionalno tapkanje odpravlja stres v človeku in ga sprošča ter uravnoveša. Če ste eden od številnih, ki ima težave s stiskami in depresijo, vam bo lahko zdravnik predpisal antidepresive. Večinoma so umetni in lahko povzročajo težave v prebavi. Takrat se stiske in strahovi le še povečajo, ker je veliko odvisno tudi od prehrane, ki vpliva na hormone, kako se telesno in duševno počutite in kako reagirate na okolje. Profesionalno tapkanje po vašem telesu bo povzročilo sproščenost telesa in odpravo blokad, ki so se vam nakopičile ter zakrčile vaše telo in dušo.

Profesionalno tapkanje na naravni način

Profesionalno tapkanje ima izjemne učinke in nobenih stranskih, ker se opravlja z rokami in je nežno ter temelji na človekovem dotiku. Deluje tako, da stimulira površino telesa in sprošča vozle ter napetosti v mišicah in kitah, ki so se zakrčile zaradi stalne stiske in razmišljanja o slabem. Iz tega izhajata depresija ter črnogledost. Nekateri ljudje ne vidijo nobenega izhoda in so ujeti v lastne misli ter verovanja v slabo.

tapkanje

Dobra novica je to, da ni treba zaradi tega jemati zdravil, ampak je rešitev tapkanje, ki ga lahko opravi strokovnjak ali pa se lotite terapije tapkanja na sebi kar sami in s svojimi sorodniki ter bližnjimi na podlagi brezplačnega priročnika. Učinki so v obeh primerih zavidljivi in trajni. Medtem ko umetna zdravila le blažijo simptome in ne odpravljajo vzrokov vaše stiske.

Kako pride do duševne stiske?

Duševna stiska se običajno ne pojavi kar naenkrat in ni prirojena. Dejansko je to staje, ki je naučeno od staršev in okolice ter družbe. Tisti ljudje, ki so živeli v otroštvu v okolju, ki jih je sprejemalo in jim dajalo svobodo ter spoštovanje, največkrat v to stanje ne zaidejo. Niste krivi vi sami, da ste do tega prišli, je pa na vas odgovornost, da se naučite priti ven iz tega stanja. Pri tem pa lahko trajno pomaga prav tapkanje.

Tudi prehranske navade, če uživate preveč sladkarij in hrane, ki vsebuje veliko sladkorjev in bele moke ter mlečnih izdelkov, povzroča slabo prebavo in s tem tudi slabe misli, duševne stiske ter napetosti v telesu. Slabo prebavo lahko odpravite s pravilno prehrano in z gibanjem.

Kaj lahko povzročijo dolgotrajne depresije?

Dolgotrajne depresije, slaba volja in žalost povzročijo, da človek vedno globje tone v to stanje in se ga navadi, da postane kronično. Zaradi svoje črnogledosti ne vidi več izhoda, zato se lahko vda v droge, alkohol ali celo naredi samomor.

Vse to lahko reši profesionalno tapkanje, ki odpravi tako stanje in človeku pokaže pot iz stiske. Telo bo zopet začelo delovati in hormoni se bodo zbudili ter prinesli nove, bolj vesele informacije ter upanje v prihodnost.

Kaj-lahko-povzrocijo-dolgotrajne-depresije

Zakaj je stres naš sovražnik?

Stres je naraven in je namenjen temu, da se človek v kratkem času hitro umakne pred nevarnostjo. To je zelo pomembno v naravi za preživetje. Vendar tako stresno stanje mine in spet je vse v redu. V sodobnem svetu pa temu ni tako.

Stresni dejavniki v okolici so številni, od pritiskov, hitenja, slabega zraka in vode, do dolžnosti in slabe prehrane. Stres ne mine in povzroča v telesu okvare. Tapkanje pa to spremeni nazaj v normalo in telo sprosti.

Po tej terapiji boste dejansko tudi dobro spali in ne boste več čutili jeze, žalosti, strahu in stiskanja v prsih. Pomaga tudi pri tistih, ki imajo panične napade. Nenadoma se bodo umaknili občutki osamljenosti, zapuščenosti, negativna prepričanja in manjvrednost, razočaranje, sram, slaba samopodobama, krivice in krivde, težave v donosih doma in v službi.

Terapija vam bo pomagala premagati tudi različne odvisnosti in daljne spomine, kot so zlorabe. Odpravila vam bo alergije. V red pa se bodo spravile finance in vaše življenje na vseh področjih. Postali boste uspešni, zadovoljni in veseli.